Missade bussen!

Kan det bli värre ?

Här sitter jag och väntar på nästa buss in till stan. Missade klockan 7.00 bussen. Har ont i magen och mår illa :S Vad ska man göra? Nästa buss kommer 7.33! Men ska dra ut till bussen nu vi hörs senare, ciaociao!:P

Shopping with friends yesterday!

Lite om igårdagen!

Eftersom vi slutade 12 på dagen så var jag och em kvar på stan. Vi gick till kicks där min farmor jobbar och hämtade mina pengar. Sen ringde vi nen, sa hon ska komma upp. Sen gick vi alla tre runt på stan.. Jag köpte 4 st linner, 1 kofta och en H-jacka från ginatricot.

Sen blev vi hungriga så vi gick till Kina Muren och åt buffé. Efter en timme i Kina Muren blev vi alla proppmätta. Sen drog jag och em hem till em. Efter de åkte jag hem för att mina föräldrar måste skriva på massa papper från skolan. Blev värsta bråket mella mej och min mamma på vägen hem ( hon missförtog mej ), inte kul!! Till slut vart allting bra igen!!

Jag bara läääängtar tills på fredag!! :D:D

Busy!!!!

Gud.. Länge sen jag bloggade sist!

Har inte haft tid och bloggat. Skolan har börjat vilket innebär att man måste sova jätte tidigt och vaknar 5 på morgonen varje dag. Senaste dagarna har vi bara chillat och varit på stan med ettorna i IT-Media Progamet. Igår fick vi massa uppdrag som man ska göra på stan. Massa svåra men ändå roliga. Sen fick vi reda på vilken grupp som vann. Det var min grupp som vann, jeey!! ;)

Idag fick vi datorer. Sen vandrade vi runt i skolan lite här och där. Skolans matsal va skit musigt ( en restaurang ). Sen fick vi sluta vid 11 tiden.  Imorn blire Engelska på förmiddag sen efter lunchen har vi ett sportkamp med alla ettor tvåor och treor i IT-Media programet. Wish me luck? :D:love:


IT'S raining!

Tjuu!

Kom nyss hem springande i regnet från busshållplatsen. Sitter och mumsa i mej stekt nudlar ( Thailändsk ) nu. Ska snart hoppa in i duschen, packa mina kläder och allt sen åker jag här ifrån igen!! Ska tydligen sova över hos em för imorn blir det första dagen för oss i en ny skola, första dagen i samma klass :D Nice kommer det att bli. Vi ses snart igen! ;)

 

 


Fett nice!

Hahahahaha!

Är med världens bästa Em! Han ska snart kolla på eclips blablabla!! Inte jag för jag ska sova. Idag var jag på stan med elsa sen dissade jag henne och kom hem till em ist. Sen gick vi upp till stan vad 21 tiden och träffade Sewboi. Sen drog vi till OT där vi klättade upp på taket och dansade runt. Sen kom en kvinna och sa till att vi ska ner. Em fick damp på henne och skriker och svära åt henne på thailändska. Kul vare! mitt sista inlägg för idag. God natt och sov så gott. Ses imorn! :D

Sent sent sent!!

Skit!!

Klockan är redan 15.24 och mina kläder är inte ens klara! Hoppas att ai em inte dampar på mej när jag kommer dit försent. Väntar på att mina kläder ska bli torra, sen kommer elsa hit med ett par skor som jag kanske ska köpa av henne. Hoppas hon kommer snart. Just nu är man ensam hemma. Tråkigare än det här finns inte!!

 


Well done!

Nemen hej!

Snart är det klart med allt städning. Bara tvätten som är kvar. Ska snart äta idag blir det nudlar med varm Ovaltine till frukost. Sen tänkte jag dra in till stan och träffa em och kanske p'am. Idag fyller Örebros Slottet 200 år eller nånting. Så den kunga familjen skulle komma hit och blablabla, vet vet inte orkar inte bry mej. Ha en bra dag och vi ses senare! ;)


Dålig humör!!

Oh, kom nyss hem från stan. Gissa vad som hände där borta. Snackar om läskigt!! En kille slog ner sin kompis av nån anledning vid tåg stationen. Precis när tåget kom, han puttade till så han den andra höll på och ramla ner i spåret. Sen blev den kille som slog sin kompis ned slagen av några andra killar. Men sen kom den kompisen som blev ner slagen och hjälpte honom. Snackar om att han har en bra kompis. Jaja, nog med de. Nu är jag sur på morsan!! Ska sätta på en film och käkar lite godis nu. Hörs senare!! :love:


Bra start på dagen

Tjuu!

Vilken bra start på dagen, vaknade för ca 10 minuter sen och klockan är 12.56!! Hade 10 missade samtal, tusentals sms. Nä, dä överdriver jag men 7 sms. Vad vill de människorna ? Oj, shit jag skulle fixa legitimation idag, och nu ringer min mamma! Blablabla.. vad hon ska tjata :S Damn kvinna!! Ne, det regnar idag så jag vägrar och åka in till stan.. haha!
Skolan börjar på måndag och jag har inte fixat legitimation än. Lyckat :thumbup:

Är vrålhungrig ingen är hemma förutom jag och min hund. Han kan inte laga mat åt mej :/ Det får blir nånting lätt lagat nu. Au revoire.. ses senare!:love:


Z0 Zaad

Tjuu!

Kom hem för några timmar sen från stan, åt nyss. Mammas kompis är här och hälsar på. Jag är inte glad! Guess what? Mamma och jag åkte försent till stan så vi hann aldrig fixa mitt legg! Buhu.. Men vi ska göra de imorn så, hoppas att vi kommer i tid den här gången. Ses snart ska hoppa in i duschen nu:P ciaociao!

Fixa legg idag

God morgon.

Yes, här sitter jag och lyssnar på music ska strax äta sen dra jag och mamma till stan och fixa legg. Jag har världens största kudde under ögonen.:O Huu, ser förjävlig ut! Men skit samma jag orkar inte bry mej. Men höres senare! :love:

Tagen nyss! :bigeyes:


17 Augusti ❤

Hallå där!

Nu är jag hemma från sthlm. Skulle igentligen komma hem imorn men var tvungen och komma idag. Eftersom jag måste skaffa legg imorn. Trisst! Sitter och käkar mat ska snart ta och städa rumet lite. Men vi ses, ciaociao ❤



Det blåser ute

Tjenare.

Här sitter jag helt lonely och väntar på min kille som är borta och tränar fotboll. Tänkte åka in till stan och träffa Nen men missade tåget. Så nu har jag ingen lust längre. Det ser ut som att det kan börja regnar när som helst, skönt de! Sitter och mumsa i mej Pringles Hot&Spicy och Sprite. Ska dra ut på en promenad till ica köpa lite mer godis ska tjocka i mej de senare på kvällen då vi ska kollar på lite skräckfilmer. Vi höres snart!

16 Augusti

Hej!
Hur mår ni allihopa? Själv mår jag sådär! Om exakt en vecka så börjar skolan igen. Det bästa är att jag inte längre går i Grunskolan. Ska börja på John Bauer på IT-Media programet. :D Kul är kommer att bli. Det dåliga är att man kommer att få massa läxor och sånt. Menmen jobbigare är det inte. Men nu ska jag dra och kolla på film vi ses väl snart igen ;)


Ingen lust att blogga nu

Hejsan!
Kom nyss hem från stan med Mio. Köpte lite kläder orkar inte fota de nu. Just nu vill jag bara sova. Som sagt jag sov ju inte i natt. Har ont i huvud! :( Har funderat på o åka till stockholm men kommer vara framme vid 10 - 11 tiden så njee.. jag vet inte :O Aja.. Jag får fundera på det under tiden jag städar mitt rum. Annars åker jag imorn! ses kanske? :D

Good morning sunshine

God morgon alla söta människor.
Har ni sovit gott? Jag, däremot har inte hunnit sova nånting! Låg och kolla på film med min kusin hela natten. Ett bra start, snart börjar skolan. Måste sova tidig och vakna tidigt! Jag hoppar över den här natten och ska sova tidigt ikväll ist.. ;) Menmen.. Skolan börjar inte först om 2 veckor. Sitter och dricker kaffe just nu. Snart ska jag och min kusin duscha och fixa oss. Ska åka in till stan snart om några timmar. Har det gött, ses snart igen! ❤ ↓↓


Kareoke med kusinen

Kom just hem efter en lång promenad runt ekeby-almby med kusinen. Sitter nu framför datan och sjönger för fullt. Musiken på högsta volym, en burk med kallt cocacola. Kan det blir bättre ?

 



Frågestund!

Min första!

Start från och med idag fram tills Måndagen den 16/08!
Btw, gör ett inlägg som svar så ni vet ;)

Heart Problem!

สิ่งที่ได้จากเธอ.. ฟังดูน๊ะ เพลงนี้มักจ๊ะโดนใจผู้หญิงส่วนใหญ่
ผู้หญิงเรา เคยคิดบ้างไหมว่า นิสัยหรือที่เรืยกอีกอย่างว่า สันดาน ของผู้ชายจ๊ะเริ่มแสดงออก ระหว่าง 7-10 เดือน. รู้ไหมทำไม ม่ายยากที่จ๊ะเดา เหตุผลง่ายๆ ที่ผู้ชายมันคิดว่าเราม่ายรู้ คือ ม่ายหมดรักเรา ก้อ คิดว่าเรารักมันมาก ม่ายว่ามันจ๊ะดีจ๊ะเลวแค่ไหน แอบมีครัยต่อครัย เราก้อจ๊ะทนเจ็บทนทรมานอยู่กับมันตลอดไป .. นี้แหละเป็นเวลาที่เราจ๊ะได้รู้ว่า ที่จริงแล้วมันเป็นคนอย่างรัย นิสัยที่มันเก็บใว้ลึกๆข้างใน เป็นอย่างรัย มันแค่รอเวลานั้น รอเวลาที่มันเจอคนอื่น สุดท้ายมันก้อไป .. ม่ายได้ว่าครัย แต่ว่าอยู่ดีๆก้ออคิดออก จึงอยากหวังดีบอกเล่าให้ผู้หญิงอิ๊กหลายๆคน ที่คิดจ๊ะทนอยู่กับคนที่มันม่ายมีหัวใจฟัง * เจ็บสั้น ดีกว่าปวดนาน* ถ้าตัดมันได้ก้อตัดมันเรย มามัวทนทรมานอยู่กับคนอย่างมันทำไม * เจ็บแล้วจำเป็นคน เจ็บแล้วทนเป็นควาย * เออ .. ถ้ามันพร้อมที่จ๊ะเปลื่ยนสันดานมัน มันก้อขึ้นอยู่กับเราเหล่าผู้หญิงว่า เราอยากได้มันกลับคืนมาอิ๊กหรือป่าว แต่ต้องคิดให้ดีน๊ะ! เพราะผู้ชายมันม่ายเหมือนกันทุกคนหร๊อก มีหลาบแบบ .. มีดี มีร้าย มีแบบตบหัวแล้วลูบหลัง มีหน้าไหว้ หลังหลอก เยอะแยะสารพัด!! ที่รู้ๆ ถ้าผู้หญิงอื่นม่ายเค้ามายุ้งก่อน มันก้อคงจ๊ะไม่ไปไหน เพราะเรื่องแบบนี้ อิฉานได้เจอมาเหมือนกัน.. ครั้งแรกพอให้อภัยได้ พอให้แก้ตัวใหม่อิ๊กรอบ แต่ถ้ามีรอบที่สอง อิฉานเองก้อต้องขอบาย .. ~O~

โดนม๊ะจ๊ะ ?

บางทีคำว่า เลิก กับ ลืม มันอาจจ๊ะม่ายง่ายเสมอไป แต่ในเมื่อเค้าทัมเราให้เจ็บ เรายังจ๊ะไปเก็บเค้าใว้อิ๊กทัมมัย? ถ้าคนมันม่ายรักดีอยู่แล้ว ต่อให้รักมันเท่าฟ้า มันก้อม่ายมีวันเปลี่ยนหร๊อก .. มีนอกใจ 1 ครั้ง มันก้อต้องมีหลายๆครั้งต่อมา ในเมื่อมันเป็นนิสัยของผู้ชายเจ้าชู้ ม่ายรู้จักคำว่า * พอ *


Fredag den 13

Turn around - Bruno mars.

Sitter och lyssnar på music. Ska snart äta sen ska vi kanske dra ut på en promenad. Jag håller på och bli galen. Det är så himla tråkigt här i Örebro! Finns absolut ingenting roligt och göra längre. ( TYP ) TT^TT

เพลงนี้เค้าให้เตงน๊า ที่ลั๊ก ❤


Rösta på mina skor här!

Hejsan.
Som sagt! Jag försov mej idag. Kom aldrig iväg till stockholm! Menmen skolan börjar inte först om 2 veckor. Jag hinner upp dit och hitta på nått tror jag. Jag har tydligen vart inne på nelly.com och kollar runt, sen såg jag att man kunde designa sina egna skor. Så jag gjorde det på skoj skull men sen kom det upp att det är en tävling. Haha.. Rösta på mina skor kanske ? :D
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


13 Augusti ❤

God natt allihopa.
Nu är det dags för mej och hoppa i sägen och sova. För idag ska jag och min kusin gå runt i stockholm hela dan. Måste vara laddade annars kommer vi och dö någonstans där i stockholm. Sov så gott hör ni. Vi ses väl snart igen i guess. Om inte vi försov oss och inte kan åka alls. Ush! Har en känsla att vi kommer att göra det.. att vi inte kommer komma iväg alls. Ush da! ;/


// Natti!❤


Home sweet home

Hejsan.

Nu är man tillbaka. Kom hem idag från sommarstuga i Finnerödja, kom fram för några timmar sen. Jätte kul har det varit. Det har inte varit soligt men det hindrar inte oss ( jag och min kusin Mio ) att gå ner till stranden och bada. Det var det första jag gjorde när vi kom fram. Böt om och ner till stranden direkt. Psss.. Det spökar i våra sommarstuga. Scary or what! Ingen tror på mej, de tror att jag inbildar mej. Men nejnej, varför skulle jag hitta på nånting sånt? Men aja nog med det. Ska hoppa in i duschen nu och sen blire film hela natten lång med kusinen Mio. Och imorgon blire Shopping i stockholm.. Yeeey!!

Stranden där vi badade!

Jag o min älskade sten!

Min älskade kusin Mio!❤

// Ha de gött!❤


Finnerödja imorn!

Äntligen kommer man iväg. Vill inte vara i örebro längre! Imorn ska vi åka till Finnerödja, tror jag att den hette. Men nånting sånt är det iallafall. Det är på landet, det spelar ingenroll. Ska träffa mina kusiner där. Hoppas verkligen att det bli bra väder!! Ska bada, ligga på stranden och sola. Dagen där på ska jag och mina kusiner åka till Göteborg. Vi ska tydligen åka till Liseberg! Yeeey!!:D Övernatta på hotel och då kan man passa på och shoppa runt lite. Hahaha ;) Menmen, det blir inget bloggande för mej. OM.. inte jag tar med mig min bby? Men jag få se annars ses vi väll snart igen om några dagar. Ciaociao!❤



Ah.. Mumsig!

ผัดกระเพาใข่ดาว - padd-krapaow kai daow!
Dagens middag. Ser den inte good ut? Men gott var det iallafall :P ..  Ska snart hoppa in i duschen! Men först måste jag stryka klart mina ny tvättade kläder! Tsss.. Det regnar som bara den där ute! Tråkigt men skönt. Man sover bättre då, haha!  Menmen.. ses snart igen.


// Har de gött!❤


Hemma today!

Hellu.

Idag har jag varit hemma och städat och tvättat. Har inte haft tid och käka nånting, men nu är jag klart med allting! Ska snart ta och laga lite thaifood. Hoppas att min mamma kommer hem idag. För i morgon ska vi åka bort! Blir inget surf för mej i några dagar då. Efter det kommer jag åka upp till Stockholm och hälsa på några kompisar! Skönt, snart måste man tbx till skolan också. เฮ้อออ -.-'



Stan med kompisar

Hellu.

Gormorgon, haha vadå morgon? Ash! Vaknade nyss.. tack vare min kompis som spammade sms! Har inte hunnit gjort nånting innan man hoppa upp på stolen och sitta framför datan. Ska snart hoppa in i dushen och sen fixa mej. Sen blir det stan med kompisar! Gonna go, ses snart igen. ciaociao!❤

:D

Heartless_ คนม่าeมีหัวใจ


คนใจร้าย.. ม่ายมีหัวใจ

เธอรู้ไหม
ว่ากำลังทำให้ใครร้องไห้
ใครบางคนที่เธอลืมใส่ใจ
ตัวห่างไกลยังจะทำให้ใจห่างกัน
ทั้ง ๆ ที่รู้ว่าฉันมีน้ำตา
ก็ยังทำเย็นชาได้เพียงนั้น
หรืออยากเห็นฉันขาดใจหรือไงกัน
หรือวันนี้เธอรักฉัน..ไม่เท่าเดิม

คิดนอกใจ จับได้ม่ายสำนึก
ทำตัวเย็นชา เหมือนม่ายมีอะรัยเกิดขึ้น
นี้หรอความรัก ที่เธอมีให้ฉัน
ถ้าคิดจ๊ะมีคนใหม่ ก้อบอกมาดีๆ
จ๊ะได้หลีกหนี ให้พ้อทางเค้า
ในเมื่อฉันมันหมดค่า เธอม่ายเอา
จ๊ะอยากเก็บฉันใว้ทำไม ให้ทรมาน?

Testar TRESemmé champoo/Conditoner!

Hellu!

Lite tips om hårchampoo och conditioner!

Som ni kanske inte vet så har jag jätte slitet hår! Eftersom jag plattar de och grejer. Jag såg en reklam på tv om den här hår produkten. TRESemmé hår champoo och conditioner! Så vart jag lite sugen på och testa de. Såg den igår när jag var och handla med mamma! Den kostade 75 nånting per/st. Inte så himla dyrt alls och det kan vara värt och testa om den verkligen hjälper håret och återhämtar sig! Det finns massa olika man kan välja mellan. Jag tog Colour för att jag färgar mitt hår ganska ofta! En orsak till att håret är som det är nu. Slitet!


Kyckling Bitch!

Den här måste jag bara ladda upp och berätta! Jag var i kumla med min kusin Mio. Vi vart hungriga så vi gick till den närmaste restaurangen som finns i Kumla. ( Vi hade inget val det var den ända som finns vid tåg stationen ). Vi ville ha Chicken Bits, jag orkade inte gå och beställa så min kusin fick göra det! Men hon vart lite osäkert på hur man uttala ordet Chicken Bits. Sen så kom hon tillbaka till mej frågade hur man säger Chicken Bits. Det första som kom ut vart " Du heter det Kyckling Bitch ? " Inte för o vara taskigt menmen.. Jag garvade så jag fick ont i magen. Så gick hon fram till honom och vart typ ännu mer osäker, till slut fick jag komma fram och beställa allt själv! Hahaha, hon är ju bara för god hon! :P


// Ses snart igen!

Har ont överallt

Gash, Hur har ni haft det idag? Jag däremot har haft en jätte jobbig dag! Först var jag på stan med min älskling. Han åt på Mcdonald, sen gick vi till Resecentrum och lämnade av honom.. " Lämnade av - Killen blev sur för att jag inte väntade tills tåget kommer " Så han gick och ifrån mej och försvan. Det var så himla varmt så jag blev lite iriterad jag med. Så jag sket i honom och gick till en kompis som bor tusen mil ifrån stan. Jobbigt vare, sen var vi ute låst en stund innan hennes kille kom och öppnade dörren.. Jag fick smaka på deras Dolma, det är en maträtt från Kurdistan " I think " Aja efter det ville em åka till ica maxi och handlar lite så jag hände med. Köpte 2Vitamin well och en Pringles. Och sen hem till em:D
// ses snart igen!