Barn kalas

Ohhh.. Just nu är jag för trött och mätt. Syrran har haft kalas och alla åkte nyss. Orka inte skriva men här kommer bilder ist! ;)


















Sist men inte minst, födelsedagsbarnet! Grattis älskade lilla syster. :love:

Nästa, bowling

Nu är vi rastlösa, sitter i skolan och väntar på att bussen ska komma. Klockan 11 måste vi vara vid bowlingbanor och ombytta, haha jag menar skorna.

Har inte fått tillräckligt med sömn. Nu mår jag dåligt, vill bara sova. Det svider om mina ögon och tårarna rinner hela tiden. :(


Kan inte sova

Toppen, klockan är halv 3 på natten och jag borde ha somnat för länge sen men det gjorde jag tydligen inte. Kan inte sova, varöfr? Jo, jag har sjukt mycket och göra sista tiden innan sommarlovet. Men allt handlar inte bara om skolan utan andra saker också. Försökte vekligen och inte tänka för mycket med det går bara inte så himla bra. 

Så nu ska jag göra lite nyttja när jag ändå inte kan sova. Ska läsa massa texter om hälsa och bla bla bla. Ja, det tråkiga och sen svara på frågor. Hoppas verkligen att jag bli trött och somna framför datorn skulle inte göra nått. Bara jag kan få lite sömn innan jag måste upp till skolan imorn. Men det skulle inte göra något heller eftersom vi ska bara till skolan och lyssna på 3:ornas redovisning sen vid 11 dra min klass till bowling hallen och bowla. :)

Nej, bättre och börja läsa lite, ni har säkert redan somnat. Dröm sött sweeties! Puss :love:

Happy B-Day

Jep, idag fyller min lilla syster och en kompis till mig år. Syrran fyller 7 år och kompisen fyller 18, Stort GRATTIS till er. Hoppas att ni få en underbar födelsedag med massa roliga och söta presenter. Jag ska vara barnvakt nu på förmiddag för mamma måste åka och handla. Ikväll kommer gästerna och idag blir det bara en liten middag med stäktingar. 

Juste ja, det är morsdag idag också. Mamma fick rosor och en stor kram av mig och syrran imorse. :) We love u mom!!:love:


Face mask

Inte mycket att säga för bilden säger nog allt! Haha :P Sitter med face mask just nu. Mamma köpte en B.B face mask till mig idag. Hon ville att jag skulle testa den först och se hur det känns osv. Så jag är som en labkanin eller vad man nu säger? Jag får en konstig känsla av den, det svider och det är lite kallt kan inte riktigt säga hur det riktigt känns. Rekommenderar inte för dem som har sår eller nått på fejjan. För det kan nog börja svida ifall ni vill testa eller någe. Det finns inte att köpa här i Sverige kommer jag på. Haha finns bara i Thai affärer och kanske inte i vilket Thai affär som helst. Haha :P Ska se ut så här en kvart till.. Ohhh!! 


Bild Bomb!














I'm BACK u guys

Okey, nu är tillbaka igen. Tillbaka? Jag har inte bloggat på fews days. Hade ögoninflammation senaste dagarna men guess what? Im better now. YEEEY!! :D Jag har inte gjort så mycket dem senaste dagarna. Har jobbat med skoluppgifter och hjäpte mamma och rensa ogräs i trädgården och slappat för det mesta. Och vet ni vad? I'm feeling GOOOOOOOOOOOOD right now!!!! Jag vet inte riktigt varför jag känner som jag känner men jag bara känner mig allmänt glad! Kanske för att solen lyser och det är SOMMAR där ute!! :D Och en sak jag inte kan leva utan. Vad jag gör hela tiden och jag menar vekligen hela tiden är, att alltid ha music på hela tiden dag & natt och inte deppiga music för det få mig och må skit av så USH på den. 

Tänkte bara säga GOOD MORNING to my babies! Nu ska jag fixa mig och äta frukost för sen ska jag mamma, farmor och syrran ut i solen och jobba lite. Sen senare babes! :love:

Inflammation i ögonen

Helt otroligt, från ingenstans så fick jag en prick underögonen vid tårkanalen som gör skit ont när man blinkar. Såg att jag hade det igår kväll när jag tvättade ansiketet innan jag gick och la mig. Men tänkte inte på att det skulle bli värre än så. Bra start på dagen huh? Kan tänka mig att jag ligger på botten just nu. Kan inte tugga mat, har fått inflammation i ögonen mitt på veckan och jag har skolan som jag måste gå till och jobba klart med alla uppgifter innan fredag nästa vecka för då måste vi lämna tillbaka datorn. Kan det bli värre än så? Sista veckorna i skolan nu. Jag får helt enkelt bita och göra det jag hinner med. jag har en engelsk bok som måste läsas och skriva hur boken är, vad boken handlar om och bla bla bla!!

Eftersom jag måste jobba arslet ur mig så måste jag först ta hand om mig själv innan jag börjar med det. Ska ta ett bad och slappna av, ta det lugnt. Så jag kan känna mig fresch och ren. HAHA... Vi hörs guys! ;)

Gina Tricot fashion



La ihop lite klädersplagg som jag tycker är snygg till sommar.

Ajj

G-Morning sunshine!

Någon som kan ta smärtan ifrån mig. Har haft ont i tänderna sen igår kväll. Var ju hos tandläkare och bytte till ett större ståltråd i överkäkan. Fy fan va det gör ont!! Jag har inte kunnat äta något igår och eftersom det verkar vara värre idag kommer jag nog inte kunna äta nånting idag heller och framöver tills smärtan gå bort. 

Då är det tisdag då! Som tur så har jag bara engelska på eftermiddag i 3 timmar. Jejj!! -.- 
Ändå bra för då behöver jag inte svälta. Ska snart gå och kanske laga nånting lätt som jag kan få i mig innan jag dra till skolan. Eller så blir det aktivia och juice som vanligt då? Det händer nog inte så mycket i skolan ända fram till sommarlovet. Förutom JB galan och att vi ska bowla och göra massa annat kul med klassen. 

Snart sommarloooooooooooov!! :D



Morgon rutin! ;)

Klippte mig igår

Jep, jag ville börja om med allt recinolja saken och även grow out new hair. Så ja, jag tog ett beslut att klippa ännu 4-5 cm av mitt hår. Dem var ändå inget att spara för dem var vekligen torra och missfärgade. För jag tänker inte lägga i nått färg i mitt hår mer. Gjorde det sist innan jag skulle börja med allt detta. Så klart håller inte hårfärgen alls så länge så nu är dem typ orange och lite brunt och skit ful. Men mamma fick klippa bort en hel del igår. Sen var jag på stan idag och köpte den tredje flaskan av recinolja.

"Can't wait to have long and healthy natural hair again, and its all about patient" Having patience is the best thing to do during this period. ;)


Åka hem

Efter två dagar i Eskilstuna orkar jag tyvärr inte vara här lägre. Inte för att det är tråkigt eller nått så. Men jag vill hem och jobba klart mina uppgifter som jag har kvar. Dessutom så saknar jag mamma och mitt rum också.

Igår var vi ute och gick en runda. Sen satt vi utanför en skola och typ solade. Sen kom en annan kompis och sen drog vi och fiskade men fick inge så vi drog hem och grillade ist. Idag tänkte vi dra och kampa men det ska nog inte bli nått eftersom jag ska hem då.


Eskilstuna

Jep, nu är jag hos en kompis i eskilstuna. Igår var jag och mina kompisar ute och tog våra första cykel tur till en fiske ställe. Sen var vi ute väldigt sent på natten och tog en natt promenad. Kom hem vid ca 2 på natten. Kan inte fatta att jag ändå kan vakna så tidigt? Det skulle inte gå om jag inte skulle vara ledig idag. Jag skulle inte ens orka vakna så tidigt då.

Iallafall, idag gäller det. Snart ska vi upp och packa för sen dra vi ut till en ö och kampa i några dagar. Jag är osäker om jag kommer klara mig så länge. För jag börjar sakna mamma, mitt rum och allt där hemma redan igår natt. Men vem vet? Vi kanske hittar på nånting roligt? Så jag kan sluta tänka på det ett tag.

Föresten, jag bloggar från min mobil. Det kanske kan dyka upp bilder då och då så ni vet! :love:


Didn't mean it



God morgon!
Startar dagen med en awsome låt. Didn't mean it - Jasmine Villegas. Vaknade för ca 30 minuter sen men låg kvar i sängen och mysade lite. Men nu måste jag upp och packa klart väskan. För idag ska jag åka till Elskilstuna med min kompis och träffa hennes kille. Vi ska ut och kampa, spelar ingen roll vilken väder det är! HAHA.. Jag som tror att det ska regna idag. Jag som hatar att vara ute när det är blöt. För då kommer maskarna upp. Blääää! :S

Ops..

Varför? Jag skulle aldrig ha legat och läst på sängen. Jag vet så mycket väl att jag kommer att somna och vilket jag gjorde. Vaknade nyss, gick till toan och tvättade bort sminket nu och borstat mina tänder och redo att sova. Men är för pigg för att sova än. Vad ska man hitta på och göra nu då? Läsa igen? I don't think so? :S


Frukost



Activia, flingor och mjölk! :love:

Sovmorgon

God morgon!

Oh, alltid skönt med sov morgon speciellt på tisdagar. Tisdagar och Torsdagar har alltid varit lång tråkigt dag för mig. Även fast jag börjar 12.30 på tisdag slutar 3 och börjar 8.30 på torsdag och slutar 11.40 så känns det ändå lång tråkigt. Kanske var för att vi hade så långa dagar när jag gick i grund skolan. 

Men iallafall nu är jag uppe. Ska snart äta frukost och fixa mig. Idag har jag bara engelska, bara och bara?! Jag har hur mycket och göra som helst. Jaja, nu måste jag äta frukost för min mage börjar kurra nu. :P

Inget ni måste läsa!

Som det står där uppe, så är detta inlägget inget ni måste läsa precis. Vill bara få ut min illska. Jag orkar bara inte falska människor längre. 


แมร้ง.. เห็นแล้วขึ้น อัยสัส!! เสร์แสร้งแกล้งทำเป็นคนดี (ข๊าาาาก) ถุ๊ยยยยยยย เหอะ!! อย่างมึงอ่า ตัวเหี้ยแมร้งนับถือเป็นพระเจ้าล่ะ ที่เหี้ยมันได้เชื่อว่า "เหี้ย" คงเป็นเพราะมันทำตัว "เหี้ยๆ" เหมือนมึงไง อัยเวณ!! ควย..ดอทอก!! กูละเบื่อเหลือเกิ๊น ไอพวกที่ชอบแอ็บ เสร์แสร้งแกล้งทำเป็นคนดี ไอพวกมือถือสากปากถือศินเอ๊ยย เมื่อไหร่มึงจะรู้ตัวสะที ว่ามึงมันเหี้ย แล้วสิ่งที่มึงทำอ่า ใครๆเค้าก้อดูออกกันทั้งนั้นแหละ ว่ามึงอ่า "FAKE" ตัวพ่อเรยแหละมึงอ่า .. กูละสงสารสังคมนี้จังเลย ที่ยังมีคนสันดานอย่างมึงเหลืออยู่เนี้ย กูสงสารชาติว่ะ ถ้ากูเป็นมึงน่ะ กูแมร้งขอตายแล้วเกิดใหม่ดีกว่า เพื่อว่าสันดานห่วยๆอย่างมึงมันจะหลุดหายไปมั้ง อะไรมั้ง .. กูไม่อยากจะด่าเร๊ยย แต่กูแมร้งขึ้นว่า กูเลยต้องมาระบายว่ะ กูไม่อยากพูดอะไรมากล่ะ กูขี้เกรียดมานั่งด่าแล้ว "มันเสียเวลา" ถึงกูจะด่ามึงขนาดไหน มันก้อม่ายได้ช่วยให้ สันดานหมาๆอย่ามึง หายไปหรอกเนาะ มึงว่าม่ะ? :)

ที่ไม่พูด ไม่ใช่ไม่รู้สึก


Packa väskan

Kan ni fatta att det är snart juni, ni vet vad det innebär? "Ingen skola och massa skolarbete" För det är ju snart sommarlov!! Det är bara några få veckor kvar i skolan men sen har vi massa lovdagar osv. Denna veckan går vi bara till onsdag sen är det lov. Och för att slippa tänka på min kille som är där nere i Thailand så tänker åka till en kompis i Eskilstuna.

Min kompis och hennes kille ville att jag ska komma bort från Örebro och hitta på nått med dem där i Eskilstuna istället. Då kan jag släppa allt och bara "Have a good time" med dem. Vi planerade och hitta en plats nära vatten där vi kan kampa. Det kommer bli så kul, jag känner det på mig. :) Ska börja packa lite, jag kan börja med att packa ner dem sakerna som är viktigast att ha med och med tanken på kampingen! Vad kan vara bra att ha med då? Ficklampa och regnkläder kanske? :P Haha, det kan ju börja regna och blåsa och allt. Man kan inte riktigt rita på vädret. Så regn kläder är nog bra och packa med ifall! :) Och annat också. 4 dagar där borta. Hur mycket kommer inte jag ta med då? :o

In my shoppingbag


Det brinner?

Haha, falskt brandalarm i skolan? Tjaa.. mitt i provet också? Och vi har prov som måste göras i datorn med ett begränsat tid. Men fick istället gå ut i kylan och frysa. Sen kom brandbilen och kolla till skolan. Än så länge kan den börja pipa då och då. Men jag är klar med provet nu och det gick ganska bra. Det var mycket lätteare än vad jag trodde det skulle va. :D Ett G får det väl duga!


Breakfast

Good morning sunshine!

Då var det dags att stiga upp, äta frukost och plugga lite till inför karaktär provet som ska göras idag. Känner att jag kan detta så är inte så jätte nevös. Det dåliga är att jag kan få hjänsläpp om jag bli för nervös och tappar helt bort det jag hade pluggat på. Haha, men ska se till att det inte händer den här gången. För detta är en väldigt viktig del av det sista projektet vi gjorde. 

Wish me luck babes! :love:


Bild på håret

Okey, nu har jag inget tidigare bild på mitt hår. Men jag kan på ett ungefär peka ut hur mkt mitt hår har växt sen jag prövade recinoljan. Jag har plattat mitt hår som jag typ lovade. Så här långt har mitt hår vuxit. 



Just nu

Goo kväll allihopa!

Gissa vad jag gör nu? Jo, jag masserade in recinoljan i mitt hår alldeles nyss. Nu sitter jag och väntar tills jag få skölja ut det. Men det kommer ta ett tag innan dess så tänkte blogga lite och så. Jag kom just på att jag berättade ju för er för ett tag sen om att jag provade recinoljan i håret. 

Enligt mig så tycker jag att mitt hår växer snabbare än vad den brukar göra. Vissa säger att man få acne och klåda i hårbotten men jag känner inget av dem. Jag vet inte hur mkt olja man ska ha i håret men jag har ganska mkt eftersom jag vill ha det bästa resultatet. Mitt tips är att inte snåla på oljan. Våga ta mycket och se till att du gnuggar in det över hela hårbotten. Jag har tagit slut på två flaskor nu på så kort tid. Jag är mer nöjd med mitt hår nu än vad jag var tidigare eftersom jag gör inpackning och vattenånga mitt hår eller vad säger man? Det dem ha i hårsalonger? Tjaa.. iaf jag gör inpackning 2-3 ggr i veckan och ha oljan i håret typ 2-3 ggr i venckan också men det beror på när jag vill ha vad? :)

Jag lovar att lägga upp en bild på mitt hår ikväll efter jag tvättat håret och kanske platta dem också? Inte så äker om jag vill det för jag har undvik och inte platta mitt hår alls sen jag toppade mitt hår sist och det var innan jag provade på recinoljan. Jag har fått tillbaka volym och lyster i håret igen vilket jag är jätte stolt över mig själv. :thumbup:

Vi ses senare ikväll bebisar! :love:

Barnvakt

Hello rockstars!

Just nu är jag barnvakt åt mammas kompis lilla unge. Hon springer och skriker 24/7. Men som tur fick jag ca 30 minuter till träningen. Tänkte ta en dusch men hann aldrig. Få göra det senare och sen har jag en hög med ny tvättat kläder som måste vikas. Trött tjej!! Buhuuuuu!! 


Experimenterar kroppen

Jag har bestämt och börja träna yoga och musklerna i kroppen speciellt ben- och magmuskler. Experimentera min kropp och se om der verkligen fungerar. Ni kanske tycker att jag är helt "PANG" i huvud? Men enligt mig så vill jag hellre prova på olika metoder och blir nöjd med det man har gjort ist för att säga rakt ut att det inte kommer att fungera. Det är värd ett försök, visst?

För ni som vill börja träna kanske bra och börja läsa eller googla på nätet. För där finns hur mycket info som helst om precis allt. Jag börjar och kolla på Youtube på hur och vilka ställningar som är bra för just den delen jag vill satsa på. Sen började jag och googla och läsa om kroppen osv. Och äntligen har jag bestämt och börja experimentera dessa saker på mig kropp och se om det verkligen fungerar. Och om det fungerar ska jag så klart fortsätta men om det inte fungrar så tänker jag hitta nya sätt och träna. 

Jag har inte råd att köpa träningskort riktigt än efter som jag alltid gör av med pengar på en gång. Under tiden väljer jag att träna hemma, ut och springa i skogen och så. Börja lite lätt och en sak som är viktigt att alltid alltid tänka på. "HA TÅLAMOD" och "INTE GE UPP" för det kan ta lång tid innan ni känner och se resultatet. 

Viktigt att äta rätt, ät inte skräpmat, varva ner med godsaker och läsk! Alltid tänk på vad du äter..
Det kommer bli skit svårt för mig med. Jag är specis som alla andra som gärna trycker i mig skräpmat, läsk och alla godsaker! Men det är bara och skärpa till sig. Man måste inte sluta helt med att äta dessa saker. Du kan bestämma "onyttiga dagen" en gång per vecka eller nått, för det tänker jag göra! ;)

Wish me luck babes! :love:



Morgon yoga

God morgon alla mina läsare!

Sovit gott? Jag har, antar att jag hade tränat och så innan jag sen efter duschen gick och la mig. Vaknade för ca en timme sen. Vaknade upp med en morgon yoga på sängen och sen lite ben och mag träning på golvet i ca en halv timme. Just nu sitter jag och dricker varm te. Här kommer lite info om varför jag valde och dricka te ist för vetten. Jag har aldrig tyckt om te förut. Har försökt många gånger och testat på olika smaker. Men nu tycker jag faktiskt att te är helt OK! Kan det vara för att jag börjat läst och forskat om varför te är bra för kroppen? Läs vidare här nere. För ni kanske vill testa och dricka te ist för vanligt vatten som jag? ;)


Varför jag väljer och dricker te ist för vatten?
Jo, för jag har läst och forskat om te och det sägs vara bra för kroppen speciellt för dem som tränar. För när man tränar producerar kroppen fria radikaler. Dessa bryter ner kroppen och påskyndar åldrandet. När man dricker te så få man i sig antioxidanter. Te kan dessutom lindrar träningsvärk . 

Vaför är te bra?
- Att dricka te är bra för hälsan.
- Drickte och få ut mer av din träning. 
- Te minskar stress och ökar koncentrationsförmågan.
- För gladare mage och bättre immunförsvar.
- Te mot åldrande.
- Te kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.
- Grön te minska risken för diabetes.
- Grön te för att frebygga canser.
- Sist men inte minst, du får i dig antioxidanter. 

Du kan läsa mer genom att trycka här.

Learn to say "No"

Dags att börja spara pengar för nästa år efter studenten ska jag åka till Thailand!! :D Det här blir svårt efter som jag själv vet att jag inte kommer och lyckas så jätte bra med detta. Men nu måste jag verkligen ta och skärpa mig. För annars kommer jag inte att ha någe pengar och spendera i Thailand alls. Men det är ett tag dit!! :) Måste tydligen jobba med pappa denna sommar igen då. 


Rengör smink borstar

Hello rockstars!

Finally.. säger jag bara! Nu har jag tvättat och rengör mina smink borstar. Har tänkt och göra det för länge länge sen men gjorde aldrig det. Jag samlar faktiskt på smink borstar men som ni ser så har jag inte många alls. Jag tänker köpa fler sen men dem här duger än så länge. ;)

Im done


Stolt tjej

Heeej! 

Gissa vem som är riktigt jävla stolt hära?! ;)

Har precis kommit hem från gymmet/stan. Som jag sa imorse så åkte jag in och tränade. Gick jätte bra faktiskt fast jag glömde vattenflaska men jag klarade mig. Jag sprang i 30 minuter och föbrände 130 cal tror jag om jag kommer ihåg rätt. Sen cyklade jag också i 30 minuter och förbrännde 120 cal där med. Sen tog jag ytterligare en timme till ben och magträning. Har varit så duktigt idag tycker jag. Ska ta ett bad och bara ta det lugnt resten av dagen. 

Puss, hej! :*
Ej tagen idag! :P

Gym

Heeeej!

Har fixat mig och ätit frukost, redo att åka till Friskis & Svettis! ;) Känner för och gymma lite idag. Ska fixa nytt kort så jag kan börja gymma ordentlig. Ska prova på idag hur jag och min kropp känner osv. Än så länge är jag skit taggad! HAHA :D