Kommit hem från Skåne

SKÅNE..Dit tänker jag aldrig någonsin åka ner igen!
Sveriges sämsta ort någonsin! Jag är så jävla surt och less på själviska människor som tror att dem är bättre än andra. Gud, ville bara slå ner dem j*vla..IDIOTER!!

Kom hem igår natt vid 1 tiden. Kunde inte somna först vid 5 på morgonen. Är rätt trött efter allt shoppandet i Marieberg med familjen innan vi kom hem vid 18.30. Köpte 2 linne från BIK BOK och hårnålar. Åt luch inne i Pacós, gott vare! :)


Fradag idag

Hi! :)
Entligen är det fredag! Har inte haft tid och blogga senaste dagarna eftersom mycket annat har hänt vilket gör att jag inte haft tid och ork. Menmen.. Idag ska jag åka ner till Skåne och jobba, kommer inte kunna uppdatera eller någe alls. Men jag är hemma igen på söndag. :D

Föresten, tack mamma för ett par jätte fina skor som jag fick i onsdags! De är verkligen jätte fina och sköna att gå i. I love them! :love: Nej men nu måste jag packa och så vi hörs på söndag antar jag, puss!

Huvudvärk

Hellu! :)

Tog ledig från skolan idag fick huvudvärk imorse. Men orkade inte inte stanna hemma, åkte istället in till biblan och jobba med webbdesign som skall vara klar till imorgon. Den som jag tänkte göra vart inte som jag hade tänkt mig, fick börja om allt och komma på nya idéer..Jippy!! :S

Tråkigt inlägg!
Har faktiskt ingenting mer och säga mer än så. Ska hoppa tillbaka till webbdesignen nu så den hinner bli klar tills imorn. Ska uppdatera bättre sen när jag har tid, det lovar jag! Jag kanske slänger in ett inlägg senare på kvällen sen, puss. :love:

Nya skor!

Vet ni vad jag kommit på? Kommet på att jag gillar och handla på internet när jag är på dåligt humör. :o Har iallafall beställt hem ett par nya skor. :D Det behövs för det börjar blir för vamrt för och ha på sig den andra.

Happy Birthday to you ♥

Hi! ;)
Kom nyss hem från Farmor och Farfar. Farfar, födelsedags "Barnet" eller vad säger man? Han fyller iallafall år idag. Ett stort GRATTIS till världens bästaste och snällaste farfar! :love:

Det blev inget badande för mig och Mio. :(
Entligen är det varmt, jag och mio har planerat för att bada men vi vaknade försent så vi fick ägna vårt tid till en film ist innan vi åkte till Farmor och Farfar. Fick hamburgare och pasta sallad med feta ost, kyckling och bacon, gött! Sen fick vi glass med jordgubb till efterrätt. Efter allt ätande tog jag och Mio en promenad till min gamla skolan, Almby Skolan. Sen var det dags för oss och ta farväl för vi måste tyvärr åka hem.

För den jag är

Har ingenting och säga utan massa låtar som beskriver mina känslor? Eller?



Hits

MusicVideo av mig och min vän Em. En vanligt dag i skolan i ett litet studio. ;)


It doesn't matter anymore

Bild från igår!
God morgon alla mina läsare! ;)
Sovit gott? Jag där emot har sovit jätte dåligt. Men eftersom jag och mina två kusiner Mio och Alvida dansade Zumba eller vad det nu heter mitt i natten vart vi för flummiga och pigga och inte nog med det. Det vart för varmt i rummet så vi gick ut och hoppade studsmatta. Senare kom vi in och kollade på film. Som jag kommer ihåg gick jag och la mig vid 3 på natten. Sov inte så bra och vaknade mella ganska tidigt på morgonen. :S

Lördag idag! Tänkte åka och bada med Mio men skulle inte tro det nu när det blåser så mycket.
Kollade nyss klart på en film. Ingen är typ vaken? Mio ligger iallafall helt död i soffan. Försökte och väcka henne imorse men hon vart bara sur. Hahaha ;)

If I were gone..Would you miss me?

Varför kom du på det nu, när jag inte kan ta det här mer?!
Godmorgon alla mina läsare! :) Gissa vad? Jo, det är ju fredag idag! Vad har ni för planer? Jag tänkte komma bort från Örebro lite och åka till mina kusiner i Kumla. Vill vara ute i det lugna och tänka och ha lite tid för mkg själv tsm med mina älskade kusiner ofc. Sitter och fixar mig nu ska snart dra till bussen. Idrotten börjar 13.00 så det är ganska lugnt. Seg morgon men det kommer att bli en lång och säkert rolig dag! ;)
Jag idag! :)

Hits


I like that

Hejsan..
Kom nyss hem från stan med Mila. Gick runt kollade på kläder, smycken, skor och massa väskor och så klart hår färg! :D Har typ bestämt vilken färg jag vill ha nu är det bara vänta på pengar. Haha Jag är typ pank just nu.

Vill ha! :D

Torsdag

Bonjour!
Idag är det torsdag, sämta dagen i veckan enligt mig. Har aldrig gillat torsdagar de är så långa och tiden går så seg. Håller på och fixa mig nu men jag tror att jag ska ta en dusch eftersom mitt hår börjar bli lite fettigt och ni vet säkert hur det är med fettigt hår..Disgusting! :o

Jag får väl komma lite försent till skolan idag. Kommer inte stå ut med håret hela dagen. :s På tal om hår nu när jag ändå tog upp det så är det så att jag vill färga håret snart men vet inte vilken färg? Hm.. Inte lätt och veta vilken färg jag liksom passar i. Vill inte förstöra håret heller så mycket eftersom den är redan tillräckligt förstört! :(
Än så länge vill jag ha de hära? ;)

Inget liv?!

För mycket fritid kanske? :o
Ringde mitt i natten då jag hade på ljudlös som tur var. Men vaknade ändå av vibrationen, 30 missat samtal och det var med meningen att inte svara eftersom jag inte orkade eller inte ville snacka med den personen just då! :s

Dinner

God kväll!
Hjälpte mamma och lagade mat aldeles nyss och äntligen är vi klara. Mamma åkte i väg till hennes kompis som bor några hus bort och delade med maten till dem. Kommer säkert snart sen ska vi äta. Det blir vaniljglass och jordgubb till efterrätt! (Men jag ska inte ha nått måste hålla mig i form vettu). ;) Gött!

Hits


Ny blogg design

Hellu! Det blev visst inte nått webbdesign utan ist bloggdesign. ;)
Webbdesignen får vänta för nu har jag ist lekt och höll på med min blogg. Vad tycks? Blev jätte nöjd faktist efter två timmars arbete..Hahaha! :D Tog hjälp av Photoshop och redigera min header. Den är ganska tom ännu men kommer att göra en ny så snart som möjligt. Men måste fota lite nya bilder till den det får jag nog göra i skolan med hjälp av Em. :D

Sötis

Thihihi.. Kolla in den här söta saken.
Gullig, att man kan träna en hund och fånga en boll. Kolla in den han/hon/den söta saken bara är han/hon/den inte för söt? Tänk om jag kunde träna min hund och fånga en boll. Det skulle absolut inte gå men han kan några men vilka det tänker inte jag säga för jag tror alla hundar kan det dem. ;) Kolla på slutet av klippet han/hon/den (jag vet inte vad) håller fast bollen eller mer som krama fast den.. Haha för söt! :D YATAH!

Slutar tidigt idag

Chuuu!
Vad händer people? Hos mig händer absolut ingenting, helt jävla död! Kom nyss hem från skolan, hade nationella i matte i 90 min. Gick ganska hyfsat men man vet aldrig hur resultat kommer bli säkert åt skogen! Sitter i mitt rum och mumsa i mig snacks och fanta, har inget liv just nu. Ska jobba på med webbdesignen snart innan jag sätter på en film och sen kommer jag säkert somna. Eftersom jag satt uppe sen inatt och pluggade häcken av mig. Men ingenting av det jag pluggade på kom med, okey kanske 1 eller 2 uppgiter! :S Typist!


Problem problem problem!!!

Hej!
Har inte så mycket och säga egentligen. Tänkte bara uppdatera bloggen lite så det inte blir för tom. Är typ hemma idag, mår typ inte bra. Saker och ting har hänt och det är jätte jobbigt när man inte kan komcentrera sig på lektionerna. Men det är inte därför jag inte är i skolan idag. Jag har mina mag problem som kommer då och då. :S
Ska snart åka till skolan och hämta en matte bok. Måste träna och typ repetera lite inför morgon dagen. Vi ska tydligen göra NAT-prov i matte imorgon vilket jag inte är redo för men det ska nog gå bra. Eller..? Jag hoppas det iallafall! ;)

Försov mig

God morgon!
Har varit stressad hela morgonen, försov mig imorse! Trodde jag skulle hinna med 9.23 bussen men nej, missade den med. Sitter i rummet och väntar på att tiden ska gå "lite" fortare så jag kan komma till skolan någon gång. Aja, kanske lägger upp ett inlägg senare ikväll. Hörs då! :)

Fredag, Ohoj

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Jo, jag har fast inte när jag måste upp mitt i natten helt torr i halsen och det händer nästan varje natt. Ska jag säga er hur skönt det är och sova tidigt och sen vaknar tidigt utan att behöver vara trött. Jag har ändrat mina vanor, går och lägger mig mellan 7 och 9 på kvällen och vaknar mellan 5 och 6 på morgonnen av sig själv utan något störande ringsignaler. Dessutom så blir man jätte pigg och så klart glad. :)
Se så, sitter i sängen och nyss kollat klart på en film. Långt kvar tills skolan börjar, kanske ska ta ett varmt bad snart om jag orkar annars blir det en snabb dusch som vanligt. Alltid skönt och uppfriskande och duscha på morgonen. Om jag har tid så måste jag ta och äta lite frukost innan jag åker för idag ska vi spela fotboll, va kul! :)

Torsdag, ush!

Hej!
Det har varit en lång och tråkigt dag! Skolan, långtråkigt och jätte tråkigt. Stan efter skolan träffade Elsa, gick och köpte Ben&Jerrry innan vi åkte hem. Sitter och mumsa i mig den nu och kollar thai nyheter.
Börjar klockan 12.30 imorgon, har idrott och vi ska tydligen spela fotboll..KUL! :)

Onsdag ♥

Hejsan bloggen!
Har kommit hem för den andra gången. Ska inte åka någongstans mer så nu har jag tid och ägna åt bloggen. Fick aldrig tid och skriva ett inlägg igår, det var lågt av mig. Men var faktist trött efter en tur på stan med elsa på stan. Låvade mig själv att inte köpa någongting. Men sen hittade jag ett par jeans på Gina tricot för 499 kr. Sen gick vi runt och kollade på skor jag hittade ett par på åkersko för 499 kr sen fick det räcka.

Sköna och snygga! ;)

Och idag gjorde vi NA-provet sen fick vi sluta vid 9. Sen åkte jag hem och hämta mina böcker som var en månad försenade, 50 kr per bok, jejj!!! Åkte till stan och mötte upp Elsa sen gick vi och lämnade och betalade skulden. Efteråt gick vi till Mc och tog en McFlurry innan vi drog vi hemåt. :thumbup:

GUCCI or LOUIS VUITTON?

Har suttit och sök på massa väskar som finns och sälja på nätet. Har hittat en jätte bra hemsida med brand saker. Då fick jag....
Nya funderingar på att köpa ny väska till sommaren. Har hittat grymt bra priser på Gucci och LV väskor och mycket annat. Men är lite osäker på vilken jag vill ha, jag är inte en LV människan lite mer gucci men jag har ju redan en men den kanske börjar blir lite för gammal den med. Men visst är LV jätte söt? :)

SNÖ!?!?

Godmorgon alla läsare, Äntligen så har jag bestämt mig för att åka till skolan för första dagen så börjar det och snöa och kallt är det också men det kom bara ett par hundratals flingor, still not ok! Jag var helt jävla taggad och vaknade 5 och tog en dusch innan jag sitter framför datan och jobbat lite. Har inga bra vår jacka hemma. Guess, jag måste köpa mig en så snart jag orkar åka in till stan. Dagen är förstörd vet ännu inte vad jag ska göra?
Försök hitta min matte bok och jobba lite med engelskan, Kanske kan få mig och komma på någongting.

Frisk igen!

Hejsan bloggen! Kul att kunna börja skriva igen efter en hel vecka av sjukdom. En hel vecka utan att kunnat äta nånting nästan inte vatten cuz allt bara smakar piss. Efter tre dagars hög feber börjar det komma upp blå lila märke upp hela kroppen på mig. Mamma blev rädd och började ringa farmor och fråga om hennes granne kunde kolla vad det är för nått. Farmor sa att det är lugnt ingenting jag behöver vara oroligt för det är nog bara ett influensa. Inte nog eftersom jag har den äckliga smaken i munnen hela tiden, de två första nätterna kunde jag inte sova höll på och spy hela tiden. Har säkert gått ner ett par kilo. Första tallriken som jag kan äta idag, jag var skit glad! :D

Trodde seriöst att jag skulle dööööö!! -.-' Haha men så är det! Ska ta och byta lakan och städar rummet innan jag hinner blir sjuk igen.