Drömsymboler

Dem nattliga drömmarna berättar för oss det som vi inte är fullt medvetna om, eller inte vill kännas vid när vi är vakna. 

Jag vet inte vad som fick mig och börja söka på drömsymbol eller drömtydning. Enligt oss asiater tror vi att drömmen betyder nått eller att den kanske vill säga oss nånting. Därför har vi massvis med olika sidor tolkningar på drömmar på nätet. Alla är väl ganska lika.. Så som när man drömmer om ormar, enligt oss thailändare tolkar vi att vi kommer hitta våra tvillingsjäl d v s ens sanna partner typ "Den rätta" men sen så finns det olika ormar och hur/vad  ormen gör i drömmen. Finns massvis med tolkningar för bara ormar. Om ormen försöker bita oss betyder det att någon i närheten försöker och göra nånting dåligt mot dig eller har onda planer. Men om du försöker springa ifrån ormen men den följer dig vart du ens försöker fly så betyder att du har hittat den rätta men eftersom du springer ifrån den så betyder att du inte är redo att acceptera honom. Men han kommer ändå följa dig fast du inte ens vet riktigt vem han är. 

Tjaa.. Jag har iallafall fått veta vad jag just drömde inatt betyder. Här kan du läsa mer om drömsymboler och drömtydning, det är på thailänska. Svenska här! Jag är helt säker på att thailändska tolkningen och svenska inte tolkas på samma sätt, eller ha inte samma betydelse? Eller.. Jag vet inte. Har inte hunnit läsa den svenska tolkningen än.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback