Påsklov

Hello rockstars!

Jep, Sportlov för min del. Hade lov redan i onsdags eftersom vi inte hade någe lektion dem andra dagarna. Just nu sitter jag hemma hos min kille och inte gör nånting. Eller, jag har gjort det jag tänkte göra och nu är jag rastlös. Kom på att jag har min header kvar och göra. Kanske kan ägna tiden till det innan jag pluggar till nationellaprovet efter lovet.Affischen jag gjorde..


Provar recin olja i håret

HejHej!

Kom nyss hem från skolan. Gissa vad jag köpte idag? :D Haha, jag fick tips från en kompis att jag skulle prova recin olja i håret. Jag vill att mitt hår ska bli långt till sommaren. Det finns ju så klart nackdelar för att använda oljan i håret. Men det är väl värt och prova än att inte gör nånting åt det alls.

Jag har hunnit plattat mitt hår och fotat bilden på mitt hår. Ska sen efter en månad jämföra om det är någe skillnad eller ej. Just nu sitter jag med recin oljan i håret och bara väntar på att få tvätta av det. Inget illa luktande eller nått. Själva oljan är tjockt och jätte lägg att aplicera ut det i håret.

Mitt sätt att aplicera recin oljan i håret:
Jag fördelar håret våning för våning (om ni förstår vad jag menar). Sen häller jag oljan på hanflatet och med två händer gnugga in allt i hår botten och massera lite i hårbotten. Göra samma sak i hela håret och sen är det klart. visst är det enkelt. :thumbup:

Medans jag väntar på att få tvätta bort oljan ska jag tjocka i mig pappas hembakat pizza och plugga mitt svenska läxa som ska lämnas in imorgon. Bäst att jag sätter i gång nu. Hejs! :D

Think like a man


Wild ones


เสียใจ แต่ไม่แคร์


Lovin'U


รักน่ะ.. แต่ไม่ยอม!Grymt låt! :love:

Hemgång

Heeeej!

Sitter på lunch rast och väntar på en lärare. Ska låna en kamera sen åka hem och jobba med dem jobbet man ska göra idag. Ska nämligen laga thai mat det kanske blir 2 eller 3 rätter, vi får se. Sen ska jag snygga till maten sen fota och kanske redigera lite. Det är vad jag ska göra hemma idag på min lektions tid! ;)

Tänkte blogga lite igår men fick inge tid eftersom jag, mamma och mammas kompis som bor hos oss höll på med hemma spa och klippte oss och det tog verkligen hela dagen. Sen senare på eftermiddagen gick vi ut på promenad. Jag hade min vår jacka på mig eftersom solen lös och allt. Men när jag var ute i ca 10 höll jag på och frysa ihjäl. HAHA! :P

Men nu kommer läraren så jag ska snabbt gå och låna en kamera. Sen blir det att åka hem! :D

Fix.Fix.Fix

Hello rockstars!

Nu är jag på G igen! Ska börja blogga mer men först ska jag bara fixa min blogg med en ny design. Den gamla var för trisst och tråkigt och det kom jag på nu? Just nu fattas header eftersom jag fortfarande inte vet hur jag vill ha den och så men den dyker säkert upp snart. 

Just nu, sitter jag i skolan och försöker komma på hur headern ska se ut. Men kommer verkligen inte på. Dessutom så blir det lite svårare när man måste anpassa sig efter menyn i headern också. Om allting är klart så ska jag börja blogga så mycket jag bara kan eller så fort jag har tid. :thumbup: