คนไทยไม่ทิ้งกัน : ปาน ธนพรSom alla kanske redan vet så har Thailand (mitt hem land) varit översvämmat i över 1-2 månader nu. Inte hela Thailand då men bara i Centrala alltså Bankok. Ligger och lyssnar på den här låten flera gånger om. Oh, tycker så synd om alla som förlora sitt hus och personer dem älskar. :(

Vatten har gått bort på vissa ställen men i vissa område så är det fortfarande jätte mycket vatten kvar. Det är inte bara människor som drabbats utan även alla djur och det värsta är att det kan finnas krokodiler i vattnet. Jag skulle inte välja gå ut någonstans om jag vore dem. Men jag vet ju inte vad dem har varit med om. Det är kanske värre än vad vi kan tänka oss. Ush, nä tur att mitt hem stad (by) inte är bankok så vi drabbats inte av översvämning. :)

Inpackning

Wiehoo!! Gissa vad jag gör just nu? Jo, gör inpackning i håret och sitter nu under ett ång sak. Vet inte vad det heter men ni försår (hoppas jag). Ska sitta här i ca 30 minuter innan den bli klar. Sen måste jag även vänta tills håret kallnar innan jag sen kan tvätta av den. Efter inpackningen ska jag maska in mitt anskite med äggmask. Värsta Beuty-salon i mitt rum asså. ;)


Söndag

Go kväll, här ligger jag i min sköna säng och kollar på film. Kom hem för ca 1 timme sen från Em. Helt otroligt att jag kom iväg idag, i vanligtvis så åker jag aldrig någonstans på helger förutom när jag åker bort till stockholm och så men annars inte. Åkte hem till Em och hjälpte honom och göra klar sitt grupparbete. Inte för att jag har nånting och göra med dem men ville vara lite snällt och hjälpa till med alla programer osv.


Imorgon blir det skolan och mitt i dagen ska jag fara in till stan för och träffa min tandläkare. Tror att jag ska få byta trådarna och kolla lite och så. Inte mycket mer med det och jag tror inte jag åker tillbaka till skolan efteråt för då har alla säkert redan slutat. Det bli att åka raka vägen hem.. Sköt de! :)

G'night & Sleep well! ♥

Gibberish - Ryan leslie


För söt!


Stress

Vad ska jag göra först? Kan itnte koncentrera mig på det jag gör. Gör jag ensa saken så tänker jag på den andra. Börjar jag med den andra så tänker på jag någonting nytt! Jobbigt värre! Har inte varit så här stressad på länge. Vet inte hur jag ska göra? Kan inte hantera situationen. Det är för mycket och snart kommer jag och bryta ihop. Börja känna hur det dunkar i huvudet. Sätter jag på en film så kan inte jag kolla på hela filmen. Kommer någonstans mitt i filmen och få panik och då måste jag helt enkelt stänga av filmen. Sen är det inte speciellt kul när man ska kolla klart på den senare. >.<


Det är så mycket jag vill göra. Jag måste fatta att jag inte kan göra allt på en och samma gång vilket jag inte gör? T^T

No life

Oh hej! Länge sen jag uppdatera bloggen sist. Har inte haft ork och skriva och vara social. Har haft massa pluggs och inte haft tid. När man väl har tid så vill jag helst ägnat tiden åt att vila mig. Sitter i skolan på rast. Tänkte titta in en snabbis på bloggen. När jag väl är inne så kan jag väl släga in ett inlägg. Ska försöka komma tillbaka. Men det blir inte så ofta som förut. Jag kommer och dyka upp då och då! :)


Justin bieber - Mistletoe