HAPPY NEW YEAR |2010-2011| WEEEEEEY!:D

Tjuuuuuu!:D

Förlåt att jag har varit så himla segt på bloggen. Men det har hänt lite grejer som jag inte vet hur jag ens ska reda ut det hela. Tjaa, jag får släppa det ett tag och väntar tills midnatt för att fira nyår med mina kusiner. Lite förkyld är man men jag överlever! Allvarligare saker har hänt.. *-* Får bara ont i skallen bara tänka på de.

Ja, Jag önskar er alla ett gott nytt år!
Hoppas att alla har det bra på nyår bättre än mig iallafall. Hoppas att alla blir lyckliga och glada och välkomna det nya år 2011!!;) Hoppas verkliget att alla problem och skit stannar kvar i 2010 året. Saker som inte är så bra får jag släppa och friska upp hjärnan inför nya saker som kommer i framtiden. Hoppas att ni med gör!:love:

HAVE A HAPPY NEW YEAR!;)


Kumla

Hejsan!

Som jag skrev där uppe så har jag och nai åkt ut hit till Kumla till mina kusiner sen igår kväll. Har tänk och stanna här ute ett tag över nyår. Sen vi kom har vi inte gjort så mycket mer än kolla på film och lyssnar på music och bara ta det lugnt.

Grym låt, just love it!

Hörs snart igen!:love:


The shock

Hej! ;)

Åh äntligen är det julov och jag har inte planerat nånting speciellt än förutom vara med Nai, familjen och kompisar. Kanske passar på och ordna min 18 års fest. ;) Aja, Just nu ligger jag och kollar på thai variety show "คนอวดผี" de samlar ihop massa klipp + sanna historia om folk som har sätt spöke osv. Hahaha.. läskigt!!! Ligger hemma ensam i mitt rum i sängen under en filt och helt kolsvart i rummet.. Uffs. :P Har ingeting annat för mig. Längar bara tills lördag. :love:

Mysmys! ;)


Min webcam har kommit

Wieeee!!

Min webcam från thiland har kommit. Ja vad mer kan jag säga än att den är skit bra och jag är skit nöjd med själva allating. Har tagit lite bilder med den för att visa hur jag ser ut i mörkret med den här webcam.

Så kan det se ut med infared. Jag är en av de som gillar att vara i mörkret. Så den här webcam är perfekt och ha när jag ska webba i mörkret. ;)


Senaste dagarna

Tjuuhu!

Sist jag skrev var väl inte så länge sen. Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen. Saker och ting har hänt och det har lite med humören som jag har tappat inte bara för uppdateringen på bloggen men också att vara ute och träffa kompisar. Juste nu behöver jag lite tid för mig själv för och tänkta och lite annat. Jag kommer att uppdatera bloggen då och då. Men hoppas attt ni inte tappa lusten att läsa bloggen bara. :)

Senaste dagarna har jag varit hemma men en kompis "Gong" och shoppat lite på stan. Fick ihop 2000 kr och någe hundralappar till i födelsedags presentent. Har nu handlant upp helfen och andra helften ska jag handla julklapparna för. På fredag är det JUL! ;)

 

Godjul & Gott nytt år!!

Hoppas att alla få en fin och jätte kul Jul tsm med de ni älskar, jag ska ägan min tid med min familj och min kille och så klart kompisar. Men just nu måste jag bara få min tid att vara själv för och tänka och massa annat.

En jätte bra låt, kan lyssna på den hela dagen utan att ens tröttna på den!


Ses snart igen!:love:


HBD TO ME

Happy B-Day to me, fyller 18 idag! ;D

Sitter och tackar alla som har grattat mig på FB. Har ingeting annat för mig. Har städat och diskat och ska snart duscha. Kanske dra in till stan lite senare och fixa visa kort och internetbank så jag slipper hålla på med mammas. Tack till alla som har grattat, det kommer lite här och där. Det bästa var när mina "syster och bror överskade mig" (inte riktiga sis och bror) och tårarna bara rann ner på kinden, vilken känsla och som jag kommer ihåg så har ingen gjort så här för mig förut tack så mycket!♥



Bästa låten! Har suttit och lyssnat på den flera gånger om och om igen. Satt och sjung med plötsligt fick jag en konstig känsla som jag tyvärr inte kan beskriva men ändå.. så kom det massa tårar(igen) rinnande ner för kinderna. Jag kan säga att det är glädjetårar! ♥


Shopping

God kväll!

Vart på stan med O idag efter skolan. Köpte en tjöja och ett par leggins från Gina. Super fina och sköna är de. Efter 6 timmar på stan åkte vi hem till mig. Nu ligger vi och kollar på spökfilm och käkar massa godis. Mysmys!!^^

Längtar tills tordag nästa vecka. :P Aja.. det för allt jag ville säga idag, har det så bra och hörs senare! Ska kolla klart på filmen sen ska vi sova (så tidigt, på en fredag kväll). :thumbup:


Godnatt! :love:

Äntligen är den på väg

Hejsannn!

Huhu.. Kom hem för några timmar sen från farmor. Hjälpte henne koppla sin nya in TV. Det tog några timmer innan jag kom på att man skulle ringa och fråga efter Närverks-ID. ^^ Har varit hemma från skolan idag eftersom jag gjorde klart de uppgiften som man skulle vara klar tills idag igår, den är inlämnat och klar. :D Har inte hunnit göra så mycket eftersom jag vaknade så sent. Ska iallafall kolla på film nu sen måste jag sova. Imorgon är det mentosamtal med min pappa i skolan. :P

God nat! ;)


Exel

Hellu!

Sitter och jobbar med Exel och lyssnar på music! ;)


SUNDAY

God eftermiddag!

Sitter och tänker vad jag ska hitta på och göra resten av söndagen. Håller på och ladda över filmen från andra datorn och ska snart börja redigera och leka lite med den. Innan jag gör alling nu ska jag bara ta en dusch och sen äta. Vaknade för några timmar sen har inte hunnit göra nånting. Vi ses snart! :D


Friday ❤

4 dagar utan dig!

Vad ska jag göra på kvällarna då vi brukar snacka i telefon? Vem ska jag webba med? Det finns ingen som kan ersätta din plats eller göra de sakerna som vi brukar göra tillsammans för och få mig känna så som jag känner med dig. Jag får väl stå ut och hitta på nångonting och göra så länge. :(

Det är redan fredag, veckan har varit helt okey! Det blir tyvärr ingen idrott för mig idag (missade bussen). Skulle in till stan och hämta jackan och skorna men orkar inte. Jag får vänta tills jag har lust och hämta den eller så kommer min farmor ut med de. :D Aw, nu ska jag hitta på nångonting och göra ist för sitta här och ruttna. T^T

Music!❤

 


Me love


Börjar 13.00 imorgon

Hääy!!

Torsdag vare ja! Va fort veckan går redan fredag imorgon. Tjaa.. skolan imorgon klockan 13.00 bara idrott. Efter skolan ska jag till kicks och hämta min jacka och ett par skor som jag handlade från Nelly. Tog bara 2 arbetsdagar för sakerna och komma. Nu är det bara 4 saker kvar som jag väntar på. Tihihih.. sen ska jag sluta handla och börja spara pengar ist låter som en bra idé, visst ere? :D


Studiedag

God morgon!

Ny vaken och pigg och glad är jag men forfarande lite trött. Solen lyser där ute men fortfarande kallt men det är fortfarande fint, alltid bra med sol. Måste upp ur sängen snart, det är så varmt och skönt här. Ligger med 2 duntäcke och 2 filtar över mig. Haha!^^ Vad ska jag hitta på idag då? Det första är väl fixa mig och äta frukost. Sen behövs det städas i rummet, tvätta och sist tillbaka till filmtrailern.

Är på en riktigt bra humör idag förutom imorse då min mamma bröt sig in i mitt rum och störde mig. Ingenting är omöjligt för henne, verkligen! Awh! Om två veckor + en dag fyller jag 18 :O Jag kan inte föreställa mig själv som en vuxen kvinna några år framåt. Vilken konstig känsla jag fick helt plötslig. :S Neh, måste upp nu!

Varm Oboy Yumyum!! :D

(Det står kaffe på muggen men det är Oboy i)



God natt

Tänkte bara komma förbi och säga god natt och sov gott!^^