All about himMin nya drog! Lyssnat på den 24/7 .. Visst är låten bra? ;)

Nationella prov imorgon

Ligger och pluggar för fullt inför nationella provet imorgon. Har försökt och låta bli och pilla med datorn men det går bara inte. Utan datorn har jag ju ingen musik och utan musik kan jag inte koncentrera mig och när jag väl sätter på en låt kan jag inte låta bli och göra andra saker. 


Saker som hänt

Hejsan!

Länge sen va, har faktiskt inget annat för mig så tänkte blogga lite. Städade och organiserade mitt sminkbord nyligen eftersom jag köpte nytt smink. Dags att rensa bort gamla och in med nya kände jag. Har faktiskt varit jätte duktigt idag. Slutade skolan vid halv 12 kom hem direkt efter och städade mitt rum men har inte hunnit varken byta sängkläder eller bäddat om sängen. Ska göra lite senare efter maten. Min magen börjar kurrar hör jag. Vi hörs snart igen! ;)

Drömsymboler

Dem nattliga drömmarna berättar för oss det som vi inte är fullt medvetna om, eller inte vill kännas vid när vi är vakna. 

Jag vet inte vad som fick mig och börja söka på drömsymbol eller drömtydning. Enligt oss asiater tror vi att drömmen betyder nått eller att den kanske vill säga oss nånting. Därför har vi massvis med olika sidor tolkningar på drömmar på nätet. Alla är väl ganska lika.. Så som när man drömmer om ormar, enligt oss thailändare tolkar vi att vi kommer hitta våra tvillingsjäl d v s ens sanna partner typ "Den rätta" men sen så finns det olika ormar och hur/vad  ormen gör i drömmen. Finns massvis med tolkningar för bara ormar. Om ormen försöker bita oss betyder det att någon i närheten försöker och göra nånting dåligt mot dig eller har onda planer. Men om du försöker springa ifrån ormen men den följer dig vart du ens försöker fly så betyder att du har hittat den rätta men eftersom du springer ifrån den så betyder att du inte är redo att acceptera honom. Men han kommer ändå följa dig fast du inte ens vet riktigt vem han är. 

Tjaa.. Jag har iallafall fått veta vad jag just drömde inatt betyder. Här kan du läsa mer om drömsymboler och drömtydning, det är på thailänska. Svenska här! Jag är helt säker på att thailändska tolkningen och svenska inte tolkas på samma sätt, eller ha inte samma betydelse? Eller.. Jag vet inte. Har inte hunnit läsa den svenska tolkningen än.


Söndag

Hello..

Har legat i sängen och latat hela dag idag och ligger fortfarande kvar här än. Har inte orkat göra nånting. Känner mig bara allmänt lat. Skulle egentligen träffa en kompis i hötorget och ta en fika men det vart inte av. Stan har redan stängt och dessutom är det för kallt ute. 

Ska snart upp och laga mat, vart lite hungrig nu känner jag. Kanske sätter på en film och bara myser med mig själv då. Skulle egentligen följa med killen till hans kompis men valde att stanna hemma. Så han fick åka dit själv och typ firar en av hans kompis. 

Min magen behöver mat nu hör jag. Vi hörs senare, tjooo! :*