Onsdag idag

Hejsan alla mina söta läsare!

Äntligen har jag tid lite tid för att blogga lite. Kom nyligen in har varit ute och lekt med hunden och typ jobbade. Har varit på Ikea men mamma o farmor tidigare på morgonen. Köpte lite saker till mitt rum och typ doftljus, vägg hylla o vägg lampa o sådana saker. Sitter nu och dricker Capri-Sonne Orange och bara ta det lugnt. Ska äta snart och sen måste jag typ sova. Imorn ska vi iväg och jobba uppe i Sundsvall, kommer hem söndag vilket betyder att jag kommer inte kunna uppdatera mig alls. Men vi hörs ju sen på söndag om inte vi kommer hem så sent så skulle jag nog kunna slänga in ett kort inlägg? :)

Ett försenad grattis till min pappa som fyllde 49 igår! Hoppas du får det gött och inte ser för gammal ut (men det gör du ju redan). Hahaha :D HAPPY B-DAY TO UUUUUUUU! :love:

<3Right there


Sunday

Wow, klockan är snart 7 snart dags för film och dejt med min säng! :D Föresten det har jag gjort hela den idag, haha! Har legat och bara slappat, för skönt! Måste passa på inna jag åker och jobbar på torsdag uppe i sundsvall. Efter det har jag en lång lista över platser jag måste åka med familjen och jobba! *-*

Menmen det är några dagar kvar, har jag tid över så måste jag träffa mina kompisar oxå. :o Tyvärr så vart den ingen resa ner till min sommarstuga med kompisar. Men måste hitta ett läge där jag är ledig. Skulle vara jätte kul om vi verkligen kan åka dit och bara vi utan vuxna människor. -.- haha!

That should be me


Orkar fortfarande inte skriva. Lyssnar på musiken ist! :)


I'm so LAZY today

I'm so LAZY today!


Seg och tråkigt söndag! Idag tänker inte jag göra ett skit förutom o ligga i sägen och dunkar music. Känner verkligen inte för o göra nånting verkligen ingenting. Känns som allt bah suger, oh jag vet inte hur jag ska berkriva den känslan. :S Haha, humören går upp och ner. Och nu orkar jag inte skriva mer. :o


Today I din't feel like doing anything


Glad Midsommar!

Hejsan alla söta! :love:

Vad händer där ute? Det är midsommar idag kom jag på. Vad har ni andra haft för er då? Jag har inte gjort nånting speciellt alls. Ligger och lyssnar på music o kollar på film, ta det lugnt och njuter av dagen och de lediga tiden jag har kvar innan jag åker bort och jobba med familjen. Kommer inte kunna blogga eller uppdatera mig så ofta. :(

Men jag får ta det som det kommer! Fick aldrig någe sommar jobb så ist för det får jag åka runt och jobba med familjen. Det är inte så illa det tjärna ju ett par tusen kr/dag om det går riktigt bra, det beror på. Snart åker vi till Norge och ska vara borta i 4 dagar. ;) Kommer säkert bli jätte kul och jobba med dem. Hoppas bara på att det bli bra väder bara!! :D


Hoppsan!

Wow, klockan är redan 12 och jag har inte hunnit göra någonting annan än stryka och vika alla mina kläder som tvättades igår. :o Idag tar jag den sista högen med bara sängkläder. Har även hunnit städa garderoben, nä det har jag inte alls gjort! Den är alltid rent och i ordning. Jag kan visa er hur jag organisera mina kläder så alla mina kläder få plats i min lilla garderob med orning och reda. *FintFint* Sen behöver inte jag rota runt efter de kläderna jag vill ha, det är bara att välja och sedan dra ut den plaggen du vill ha! ;)

Min garderob! ;)
Allt de här fick plats på en sida!
Mitten!
Vänster sidan! :D

Feeling good!

God kväll! ;)

Aw, dagen har varit seg men kul var det! Ingeting speciellt har hänt och det kommer inte hända någe speciellt heller inte vad jag vet! Snart fyller min kompis 18 år, och en annan kille som ska fylla 18 nästa månad. Tsss.. :D Hoppas det är bra väder imorgon, jag vill bada! Oh, imorn ska jag till tandläkarn igen! -*- Buh! Ville bara säga god natt allihopa vi hörs imorgon! Sov gött sötnosar, pusspuss! :love:
Ps. Mår fortfarande supeeeeerrr!! :D

HOT OR NOTGanguro ,,, HOT OR NOT?!!?

Hits!


Bra humör

Tjuhoooo allihopa!

Jag är tbx igen. Tog en pause med allt bloggandet och så. Men nu vill jag uppdatera lite innan min blogg röttnar bort. :P Jag är hemma idag som ni kanske inte vet, idag ska jag vara duktig och tvätta och städa mitt rum. Det ligger 3 stora högar med kläder på golvet som väntar på att jag ska tvätta de. :o Tsss.. Den fjärde är i maskinen nu. Inge bra väder idag, tänkte ringa hit Elsa och sola med mig på taket, men det blev inte så~så SYND!! 

Ingenting kan få mig på dåligt humör idag. Känner mig jätte glad och pigg? Vaknade 6 på morgonen och började städa. Blev själv förvånad! :o Fråga inte vad det är som har hänt men det spelar väl ingen roll så länge jag är lika glad och pigg som jag är! :D Ska plocka lite hår under armarna nu. De börjar växa fram och det är inte skönt, kliar hela tiden! HAhahaa Fräsch, jag vet! ;)

Skolavslutning idag

Wow, kan inte fatta att jag har klarat 1:an nu. :o Tiden går så fort, men egentligen inte. Idag är det dags och ta en paus från allt jobbandet i skolan och bara softa och bah ta det lugnt, chilla med kompisar..AWSOME!! :D

Onsdag ♥

Läste i aftonbladet att det kommer att regna och åska idag med? Så hur kan man vara säker på att blixten inte slå ner på en om man är ute? lite tips: Ta inte skydd under träd inte ens för att skydda dig från regn. Använd inte paraply för att själva metallen dras sig till blixten. Undvk höga platser t ex berg eller öppna platser. Undvik att dusch eftersom vattnet kan leda ström vid ett blixtnedslag.Tala inte i markslutna telefoner, vanligt mobil går bra. Koppla ur och arbeta inte med elektriska aparater. Kan du undvika allt dessa så är du safe. :)

På tal om åskan igår kväll, ush! Mamma och syrran vart jätte rädd och sprang runt i huset och drog ut allt kontakt och allt. Sen fick jag inte snacka i telefon heller var tvungen och stänga av den helt? Mysigt men ändå läskigt! Det började och blixtra och åska redan när jag var på stan med Oo och käkade i Saigon. Såg sen att det kommer att bli värre så båda skyndade oss hem. 

Hittade jätte fina skor och kläder på stan men kunde inte köpa dem eftersom jag är PANK! Har gjort av med mina 3000kr i borlänge. Men det var värt det, hade jätte kul där uppe. Jag hade ingenstan och sova vart tvungen och cheka in på scandic hotel inne i stan och det kostade mig 1660kr/natt. På kvällen vart vi ute och festade i ett pub. Tog några cider innan vi gick tllbala till hotelet. Ah, det var verkligen jätte kul hade det jätte bra där. Tänker kanske om jag har jobbat ihop lite pengar hos pappa så ska jag åka upp dit igen med Oo. :D

Ångest

Oja, hejsan alla mina läsare. :)
Har inte haft tid och uppdaterat, har inte varit hemma osv. Men nu är jag henna så då kan jag nog uppdatera mig varje dag igen eller ska försöka iaf. Snart sommarlov hörni, har inte fått mail om sommarjobb än. Tror inte jag kommer få iår heller? Men jag har ett reserv jobb hos min pappa som jag kan få tjärna massa pengar av. ;)