Chuff..

Chuff.. Så är min mobil jailbreakt! Ångrade mig så himla mkt först men nu när jag lekte med fonts och tema så vart det ganska så kul och skit bra. Är skita nöjd, mer nöjd kan man inte bli! Tack MARCUS!! :love: :D:D


Ganska nice visst? ;)

Mineral brusch

Beställde hem dem hära igår! Kommer ta ett tag innan jag får dem men jag lägtar tills jag får dem. Behöver verkligen nya borstar. Dessutom var dem så otroligt billigt och dem är säkert jätte bra. Dem ser så himla mjuka och skit bra ju! :D
'
Dem är från elf om ni vill veta! :thumbup:

Hit the lights


Ikea idag

Hej..

Ny vaken, ska strax ta en dusch och äta frukost innan farmor kommer och hämta mig och min mamma. Vi ska tydligen åka till ikea idag. Tog mig tid och blogga lite innan jag fixar mig för det var ett tag sen och det kändes som det behövs? 

Jag ska nog köpa in lite nya möbler till mitt rum och en liten ram till en teckning jag fick av en speciellt person! :love: Nej, nu måste jag dra och fixa mig! Ses :thumbup:


Ni får vänta..

Hejsan mina läsare..

Ni som ville att jag ska fixa era design får nog vänta ett tag. Jag har inte tid och fixa det nu. Det var inte ens mening och fixa min egen. Jag satt och lekte med PS sen gjorde jag bara nått random. Jag är dessutom inte så bra på Ps heller. Ni får vänta ett tag.. Jag lovar inte att jag kommer göra det till er alla! Vi får se om jag orkar eller inte. Har fullt upp nu. 

Föresten!!!! Happy valentine's day till er allihopa! ❤ Hoppas ni är uppvaktad av någon speciellt person och ni som redan är ett par få ha en jätte mysig eftermiddag. ❤ Jag fick massa choklad av mina föräldrar och farmor. Nu ska jag kolla på film och äta upp chokladen. HAHA :D Har jobbat med projektet från skolan hela dagen idag och nu är det dags och vila min lilla hjärna lite. Vi hörs alla söta människor! :love:

Ny header.. vad tycks?

Hejsan..
Här har man inte varit inne på typ hur länge som helst! Har inte haft någe ork att skriva alls. jag har ju prao på dagarna 11.00 - 16.00. Har gjort alla 4 prao-veckor så nu är det bara nästa vecka kvar. Det ska bli skit soft och få sprotlovet efterråt. Själv vet man inte vart man ska ta vägen eller hitta på o göra då? Vad ska ni hitta på och göra då? :)

Kanske blir stockholm för min del? Man vet aldrig! ;) Nämen har man sätt? Satt och fixade en ny header alldeless nyss. Vart för svart i det hela men det får duga än så länge. Jag har massa annat för mig som är viktigare just nu. Men vad tycks? Vart den fiiiiiiiin? :D HAHAHAHA