♫'The best thing is I finally found him...


Bästa låten just nu, ur gammal låt men fortfarande bra. Grymt söt och vacker låt. Har suttit och lyssnat på låten hela dagen!♥

Var med och tävla

Jag är med och tävla hos Nelly.com och designa stilcollage, rösta på mig genom att klicka Här. Om du vill vara med klicka på bilden nedan! :)
Lycka till!♥

Bilder

Här kommer lite bilder:

99kr (REA) ;)

399kr

På sidan..

Och även outfit of the day!♥

Skorna har kommit

Hellu!

Är väldigt fårordig idag, ville egentligen bara säga att mina skor har nu kommit. Så klart har jag hämtat ut den redan första dan den kom. Fick ett sms från posten igår straxt efter lunch tiden och fort som attans åkte jag och Elsa och hämta ut dem efter skolan. Jag tar inga bilder på dem nu men kanske senare ikväll. :)

Nya skor

Hejsan!
Beställde hem 2 par skor från Nelly.com igår. :)

Stressad eller vad?

Hallå där!

Här sitter jag i sängen och jobbar på som attans. Eftersom jag var sjuk förra veckan så missade jag ganska mycket av allt dem andra gjorde och idag fick jag reda på att vi jobbade med tryckaker så som broschyr. Vi ska göra en broschyr om Sociala medier. Broschyren ska innehålla information om t ex facebook, blogg osv beroende vad vi har valt och skriva om. Den ska vara inlämnad imorgon och det är väldigt bråttom. Än så länge har jag bara skrivit vad Sociala medier är för nått. 

Menmen.. Jag har ju hela kvällen och hela natten på mig så det är ju bara och jobba på som fasen. Jag kan bara inte komma på vilken media jag vill informera om i min broschyr? Ska jag ta facebook eller blogg? Guess att jag måste välja nånting mellan dem hära. 

Men NEJ.. Jag kan ju inte jobba på hela natten. Imorgon ska vi ta klassfoto tidig på morgonen och jag måste ju ser pigg och glad ut. Om jag jobbar på hela natten kommer jag vara helt död imorn. :o

Måste åter gå till jobbet och plugga på nu. Kommer inte ha tid med mer inlägg idag så, Ha det bäst alla läsare!♥

Just nu

Hello!

Är på engelska lektion och tittar på BBC Shakespeare Animated taled - A Midsummer Night's Dream på Youtube och läser Macbeth, en engelsk saga? BTW så är går det jätte segt, konstig engelska och nästa vecka är det muntlig test på allt vi gör denna veckan. Iallfall så slutar vi snart om ca 1 timme och då ska jag och några kompisar stanna kvar i skolan och fota lite i studion. Chill! :D


Makeup makes magic
Lose control


What makes you beautiful


Vadfanskajagheta.se

Va med och tävla och vinna fin fina märkesplagg HÄR!

Just something fun

Ibland undrar jag hur människor kan komma på sådana saker. Det skulle vara krockrent om någon typ leka död på botten och väntar på folk ovan försöker hoppa i och rädda dem. :D

Senaste 2 månaderna

Förra månadens mobil räkning!
Den här månaden, vart iaf lite billigare.

Fel av mig! Jag trodde det skulle kosta 1 eller 2 kr/min till utlandet så jag bah ringer på hela 16 samtal till thailand. Saknar mina släktingar och kompisar där nere ju. Men jag får nog ringa genom Skype istället. Det är mycket billigare + det kostar bara 100kr/mån, ringa gratis till hela världen 6tim/dag. Att jag inte kommer på det innan.

This time im gonna do it my way


Sometimes it's ok, to not be ok

God kväll!

Här är jag i min säng och tjocka i mig choklad och läsk medans min kille i andra sidan av webbcam ligger och sover som en stock! Stackarn gick i skolan tills klockan 6 idag. Iallafall så är det snart dags för mig och sova jag med. Måste bara säga att jag är bättre i ögonen nu så jag antar att jag ska kunna gå i skolan imorgon. Jag får kanske inte sitta och strirra på datorn hela dagen eller jag hoppas, för då kommer jag säkert få huvudverk, bli yr och kan t.o.m svimma. :o

Ja.. Ni får har en fin kväll allihopa. Avslutar mitt inlägg med en bild på min sovande pojkvän. ♥
Sov sött!♥

You've got a message..


Bra svenska? Haha.. är för trött för o bry mig! :P

Min hjärna explodera snart..

Hello!

Har legat och lekt med bloggen hela dagen tills nu. Har lyckats med att få menyn att gå ner hela vägen ner och innan jag kom på det lättaste sättet höll jag ju nästa förstöra hela bloggen. Ibland är dem på bloggdesignen lite dåligt på och förklara och gör allting mer komplicerad. Det är ett problem kvar som jag fortfarande inte kan lösa. Lyckades få bort eller inaktivera mitt statistik på någe sätt så nu kan jag tyvärr inte se hur många som är inne och besöker min blogg. Ibland blir jag så himla sur på mig själv, så korkad man kan vara! :)

Nu behöver min hjärna vila och jag kanske måste ta en alvidon nu. Har fått huvudverk och det verker som bara den! :s

Dagens låt!


Danonino

Ligger och ta det lugnt och dricker Danonino! Thihi ^.-

Va jobbigt

Oh, varför ska allt dåligt alltid hända mig för? Ska alltid råka ut för massa saker! Kommer jag ens få tillbaka min syn. Jag ser ju dubbelt nu. Jag hoppas verkligen att mitt öga återhämta sig snart. Jag står inte ut med att se dubbelt längre. Annars får jag väl åka till sjukhuset och ta en snack med läkare. Oh va jag e på dåligt humör nu!! 0.o

Och inte nog med det. Stod i köket och disskade alldeles nyss. Kände hur yr och skakig jag var som om jag skulle kunna svimma vilket sekund som helst. Bäst att jag ta en pause med allt sysslor och bara vila mig ett tag. 


Mår piss just nu!

Dagens låt!Ögonfluss

Jes, som ni kanske redan så har jag haft ont i ögonen sen i fredags. Det har inte blivit bättre bara värre. Jag kan knappt ha ögonen öppna utan att det svider till. Jag får inte gå ut och inte heller gå till skolan vilket innebär att jag måste vara hemma tills ögon är helt frisk igen. Jobbig värre men sånt är livet! :)


Ont i ögonen

Ett tag sen jag gjorde ett inlägg.
Skolan har börjat och jag är redan sjuk har jätte ont i ögonen. Fick ont igår och idag är den helt svullen och tårarna rinner hela tiden, jobbigt är det! :s Så jag får tyvärr inte följa med mina kompisar ut på stan. Jag får inte gå ut överhuvudtaget. Jag som lägntade efter helg. Hoppas ni har det bättre än mig iaf! :love:

Dagens låt!


Bild Bomb!


Söndag

Hej!
Hur mår ni allihopa? Själv mår jag väl ganska bra. Vad ska man hitta på och göra en sådana söndag morgon? Vaknade vid 8 på morgonen och tvättade mina kläder. Funderat på och åka in till stan och träffa min kusin om jag nu orkar gå upp från sängen. Som jag vet ska jag vara barnvakt åt min mammas kompis nu. Ses! :)