Det finaste jag vet!


Smyckeskrin

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej! :D

Kolla vad jag har hittat. Jag är säker på att alla tjejer och t.o.m killar gillar och samla på smycker t.ex halsband, ringar, klockor, örhänge osv och jag är säker på att ni alla vill ha reda på era dyra och fina smycker i ordning så ni kan lätt hitta dem och så tänker jag iallafall göra.:D Så här nedan kan ni kolla på vilka som jag är intresserad av men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Den röd/svarta ser ganska stor kanske för stor.:O Skorna var jätte söta men jag har inte så många ringar skulle kunna köpa massa för jag älskar ringar. :thumbup:

Den röd/svarta kostar 650kr.

Den rosa kostar 250kr.

Och de andra två där nere den vänstra är för halsband och den högra är för ringar kostar 177kr. Jag har kollat runt i massa olika sidor. Det är olika priser på de. Vissa är dyrare än andra. Men från den här sidan som jag kollade på tror jag att det var den billigaste sidan(tror jag!).  Jag har inte så många varken ringar eller halsband men ganska många armband. Så jag tänker köpa mellan dem två som ligger längst upp.;) Men vilken, det får vi nog se!:D Vi hörs snart igen för nu är det dags för mig och sova. Imorn börjar jag 12.30 och vi ska till Berhn Arena nånting sånt iallafall och vi ska åka skridskor. :D Yeeeeeeeeeeeeeejjjj!!! GOD NATT & SOV GÖTT!!:)

 

:love: PeaceLove*


Music

Pussycat Dolls, massa kärlek! :love::D


Tack mamma

Haha.. Äntligen har jag fått en ny strykjärn och ett litet bord till. Har tjatat och tjatat på mamma rätt länge nu. Eftersom pappa tog sönder min gamla. Jag vill ju inte gå i kläder som är ostrykta helt skryngkriga eller vad man nu säger.:S

Thank mami! :D:love:


Bort med vinten och hit med sommar!

Hejsan!

Kom hem för ca två timmar sen från stan med Mila/O. Ont i magen har man på grund av Mcdonald's maten. Var tvungen och äta nånting på stan, vi fick fisk till lunch i skolan så jag hoppade över det. Iallfall så mötte jag upp mamma och syrran på stan fick lite fick pengar för själv så är jag pank. Betalade mobilräkning på 713 kr idag. :S *Have no money at all* Jaja, nog om pengarna. Vi får höras snart ska dricka lite varm choklad innan jag hoppar i sängen. Imorn börjar jag väl som vanligt och slutar halv 12 som vanligt. :D

:love: PeaceLove*


Så där ja!

Tjuuho!

Vaknade upp med massa sms och miss call! *-* Hörde inte att det ringde jag var så himla trött och hade huvudvärk, kom inte ens ihåg när jag somnade. hihi^^ Men nu mår jag mycket bättre vaknade vid 9 tiden. Upp och duscha och laga mat. Tänkte det skulle vara roligare och visa er hur jag tillaga min Thai risnudlar eller på thailändska หมี่โคราช ;) Så jag tog lite kort steg för steg. :P

Jag måste säga att jag hade i för mycket socker. Men fick smaken av chili också så det var inte så dåligt ändå. Haha, sitter och bedömer min mat. Klart att jag måste tycka om den eftersom det var jag som tillagat den. Varför jag lagade mat själv idag var för att mamma inte är hemma. Jag orkar inte äta snabb mat så som nudlar osv så jag tog min tid lagade risnudlar ist mycket bättre och mycket godare och nyttigare eftersom jag la i grönsaker också. ;) Vi hörs snart igen!

 

:love: PeaceLove*


Dags att ränsa garderoben!

Hej!

Wow.. va tiden tickar helt plötsligt är klockan redan 18.25! *-* Började ränsa garderoben vid 5 tog en fika pause med mamma och sis i ca 15 min sen tillbaka och städade rummet och nu är jag redan klart. ;) Som belöning fick jag varm oboy, munkar, cola och mat serverad i rummet (av mamma). Thank you mamsen! Fast jag är ju redan mätt, fikade ju för ca 30 min sedan.:D haha!!

Känner mig lite svättig och smutsig kanske dags att duscha innan jag hoppar i sängen. Det är inte dags att sova än om ni tror de. Ska surfa runt och tittar på lite grejer som jag vill ha på nätet. Fast jag inte kan köpa nånting än eftersom min underbara pojkvän tog med mitt bankkort med sig sen sist han var här. Jag ska inte säga varför lång historia!! Men det var jag som sa att han skulle göra det, så! Nu är jag pank helt utan pengar!! :S

Så länge jag inte springer runt på stan och kolla på grejer så går det faktist jätte bra och vara utan pengar. Men ändå jag är ju van att hänga med kompisar på stan. Vad ska jag göra när vi helt plötslig ska fika? :O Hahaha!! Det har gått bra hittills så det ska nog gå bra tills han kommer hit igen nångång snart hoppas jag. :D Vi hörs snart!


:love: PeaceLove*


4 Feb 2011

Fredagsmys!? eller inte!!

Äntligen är det fredag alla är ute och ha kul medans jag sitter hemma och väntar på en viss person ska ringa eller åtminstone sms men verkar som att den personen inte bry sig alls eller så skiter den persen i mig!? *~* Äsh da skit samma. Ska ta en dusch och sen en kopp varm oboy kanske tittar på en skräckis innan jag går och lägger mig!

Har inte haft lust och varken skriva eller uppdatera bloggen! Men ska försöka komma ihåg och göra det lite oftare. Jag har faktist ingenting intressant och berätta. Bara enstaka grejer men orkar inte göra det nu kanske senare eller så skiter jag i det. Men nej nu dra jag och ta en dusch och duscha bort allt dåligt i hjärnan så jag slipper tänka på det sen. Får bara huvudvärk av de. :S Har de bäst hörni!:)

God natt! :love:


Music