Svårt att sova

Klockan är 02.50 och jag kan fortfarande inte somna. Har försökt och blunda och tänka så lite jag bara kan men det verkar inte gå så himla bra alls. Kanske måste få skriva ut lite innan jag kan somna. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och om jag ens orka skriva så mycket. Det är seriöst nånting fel på mig. Har aldrig haft svårt att sova förr! Det är verkligen jätte jobbig!!! Inte bara de, jag måste även upp tidig imorgon. Måste tvätta och packa väskan för senare på dagen måste vi dra och jobba! Vill inte ens tänka hur det kommer gå IDAG!! :(


Dancing tonightLove love!!

Sjukling

Hej!

Har varit borta ett par dagar eller kanske en vecka? Btw, har försökt och blogga då och då med min mobil men det va nånting fel så jag kunde tyvärr inte göra inlägg överhuvudtaget. Men nu är jag hemma igen. Kom hem igår och blev sjuk direkt. Eller jag har vairt dålig sen innan men igår vart det värre. Jag nyser 24/7 tårarna rinner och näsan rinner och jag vet inte vad som händer. Men nu är jag bättre tror jag. Nyser inte lika mycket längre men det kittlar fortfarande i näsan. 

Just nu sitter jag med inpackning under en ångmaskin. Jag saknar det eftersom jag inte hade tillgång till det när jag var borta. Än så länge har inte jag fått i mig mat än. Ska ta och äta efter inpackningen men det kan nog ta ett tag. Jag har inte gjort så mycket dem senaste dagarna jag varit borta. Har shoppat och köpt lite nödvändiga saker ingenting kul att visa upp. 

Skulle egentligen gått på skolavslutningen men orkade verkligen inte. Vill inte gå ut när jag inte ens känner mig 100. Men nu har jag iallafall sommarlov. Snart är det midsommar och kanske dags att planera vad man ska göra då. Nu måste jag ringa ett par samtal! Hörs bebisar! :love: