Friday the 3th

Hej alla mina läsare!
Tittade klart nyss på Thai drama och nu ska jag ta och tvätta. Har typ inga rena kläder kvar allt ligger i tvätten. Ah, juste det är fredag den 13 idag :o Inte för att jag tror på att det ger otur men.. vissa tror det! Har däremot inte gjort så mycket idag. Vart i skolan och slutade vid 11 tiden. Drog in till stan och köpte lite saker sen åkte jag hem istället. 

Vad ska man hitta på och göra en sånt kallt fredags eftermiddag? Tänkte ta och städa mitt rum och kanske moblera om det lite oxå. Men det är så homla trångt här med min stora säng och en gigantiskt garderob! :P Men jag kommer på nått, det kanske inte kommer blir nått ändrig så. Men städa ska jag verkligen göra för det behövs nog! ^^

Back to school

Hejsan!
Hur känns det och få komma tillbaka till skolan igen? För mig vart det inte alls kul. Första dagen fick vi värsta projektet som vi ska få redovisa imorn i ca 15 min? Jag får hoppas att det kommer gå bra. Dessutom ska lärarna sättas betyg i NK redan imorn. Vi ska ha idrott den här terminen ist för NK. Jag måste jobba dem sista och lämna in dem. Har bara en fråga kvar sen är jag klar med alla arbete som vi har jobbat men, det är rätt så skön faktiskt. 

En halv termin kvar i år 2! Oh va tiden ha gått asså. Nästa vecka är det dags för 2: orna i Mediehuset och praoa i hela 5 veckor alltså fram till sprotlovet. Jag fick min praoplats uppe på stan på drottninggatan nämligen Kicks. Fick platsen genom min älskade farmor. Hon jobbar där och alla typ känner mig så det ska bli så himla kul och få prova på och jobba där. Dessutom jobbar man med smink och parfym, jag menar vem vill inte det? :D

Nu känner jag att jag bara skriver på massa. Ni kanske inte ens orka och läsa så mkt! Men vi får höras tycker jag. Jag kommer säkert och berättar hur det är under dem 5 veckorna på min prao. Puss&Hej! 

Huuu!