Soft vecka

Hejsan!

Som ni alla vet så har skolan börjat och det har börjat lite olika. Vissa skolor har redan haft prov och vissa har bara börjat lite lätt medans vi bara softar och leker på dagarna. Började i tisdags och sen dess har vi bara fått lära känna ettorna och treorna. Imorn är det redan skolkamp nånting.. Kul!! :)

Idag är det fett chill.. Fick inte göra nånting förutom och skriva om vad vi gjorde i sommras sen fick vi sluta vid 11 tiden. Är inte ens taggad till imorgon ~ Buhhhu!! -*-Skolan imorgon

Hej..

Då var det dags att komma tillbaka till skolan igen. Sommaren är snart slut vilket betyder att vi måste tillbaks till våra gamla dagar då vi måste vakna tidigt för och åka vidare till skolan (i kylan o allt). Visst är det kul med skolan när man få träffa kompiar igen men inte när man ska få jobba ihjäl sig som vi alltid fick göra. Buh!! :S

Har inget bättre för mig idag. Jag får ta det lugt och leva av det sista tiden innan morgon dagen. Jejj!! (A)

Går dagen

Hejsan..

Tack Elsa för en jätte trevligt besök. Fick besök av Elsa igår. Hade inte så värst mycket vi kunde hitta på och göra. Fick vara barnvakt hemma så kom vi på att vi skulle baka. Det blev Brownies kaka!! ;)
Gott vare!! :thumbup:

Slut på semestern

Hejsan!
Länge sen jag uppdaterade mig sist! Har varit i Stockholm hos min kille i två veckor och gjort massa kul, träffa kompisar och massa annat. Kom hem i förr förr går. Skolan börjar snart så jag måste hem och förberedda mig inför allt det dära och massa annat så som ~ städa mitt rum, tvätta, träffa kompisar och njuter av sista tiden. :o

Idag måste jag åka till en kompis som skulle ordna en fest för han ska flytta till Gävla redan på söndag. Kommer och saknar honom.. Men man får hoppas att han få ha en trevligt resa och hoppas att han trivs och så borta i Gävle. :love:

Oja.. En sak till som jag inte har berättat! I förr går fick jag min stadställning som jag skulle ha fått för länge sen. Det känns lite konstigt och någe irriterande på kvällarna. Ibland vill man bara slita bort allt propparna som de har limmat fast i tänderna. Jag som måste stå ut med de i ett helt år men vad gör man inte för beauty eller hur..? ;)

Music♥


Hemma

Hejsan!

Nu är jag hemma igen efter en jätte skönt och roligt vecka i stockholm hos min kille. Kom hem igår då.. sen har det inte hänt någe alls. Har fått hem mina saker som jag beställt för några veckor sen då nämligen en webbcam och en kjol. Min första kjol som jag kommer ha på mig snart på de senaste 4-5 åren. Haha helt otroligt att jag inte haft på mig kjol mer än 2-3 ggr. Iaf.. Har bara softat och ta det lugnt. Har fortfarande inte gått upp från sängen än så himla skönt assa.

Idag fyller Andy år. Det är en kompis som jag träffat på en fest. Grattis grattis! Du får ha en jätte fin födelsedag! Själv ska jag upp och ta en dusch och kanske hitta nånting och äta.

Vi hörs! :love: