Frisk igen

Hejsan!;)

Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg sist. Har varit sjuk osv men nu är jag tillbax igen. ^^ Skulle bara säga god natt för jag måste sova nu!

Sov sött! :love:


Shopping

Me ❤ Shopping!

Svart håring igen

God morgon!:D

Datakunskap på G här lite lätt start på dagen lär behövas. Ganska soft lektioner idag vilket är super. Hur har det varit i helgen? Jo, jag var i storstaden men min kille och min syster Nen. Vi gick runt och tittade köpte aldrig någe med mig hem förutom godis och lite mat till mamma. Sen åt vi buffé i PONG restaurangen efteråt va nen tvungen och åka hem, de var det. Under helgen har jag färgat håret svart är ännu inte så himla nöjd med det. Måste få lite tid och vänja mig. Just nu ser jag ut som en gamling (som jag ser de). *-*

Ses senare! ;)


Ny mobil.. Nytt nummer!

Heeeejsan!:)

Klockan är 02.17 och jag kan fortfarande inte sova. Ska till skolan klockan 9.30 och slutar 11 ;) SKÖNT!!! Ska upp tidigt ändå för och åka till Ica Tybble och hämtar ut posten. Sen vidare till skolan efter skolan åker jag till Stockholm och träffar kompisar sen kanske hem till min kille om han mår bättre. Stackarn ligger hemma och är sjuk:( Skya på dig na T-rak. *-*

Har varit på stan med en kompis och shoppade lite saker idag nä inte idag ja menar igår. Därefter åkte jag till O och färgade mitt hår svart igen både jag och hon. Jag ser ut som en gamling. Det är bara för jag inte är van men hoppas jag vänjer mig. (a'


Grymt bra låt!:love:


Tbx till skolan

God morgon!

Klockan är snart 5.. har varit vaken i några timmar nu. Vaknade vid 3 på natten och trodde att jag var sent till skolan. Jag har så himla svårt och somna om så nu ligger jag i sängen och kollar på film väntar tills klockan 6 för då måste jag upp och duscha och fixa mig.:D Känner mig lite seg och svag jag kanske kommer och somna snart. :o Iallafall så hoppas att alla ha de roligt första dagen i skolan. Ses snart igen! :love:

Mitt skrivbord.. Tråkigt men unik! ;)


Kallt kallt kallt

Hej!

Idag vart det stan med Nän och min älskade mormor. Äntligen kom jag upp till stan. Har sagt att jag ska upp till stan flera ffr med det blev aldrig av. Iallafall så har jag köpt Ligitech Trådlös Keyboad och Mus till datan 345kr från TeknikMagasinet.:thumbup: Super sköna och bra sen har jag varit inne på swedbank och fixa mitt vanliga visa kort och inte visa ung. Fick med dosan och massa papper och kortet kommer om ca 2-5 dagar. JeeY!!;)


Ops, my bad

Hejjsann bloggen!:D

Nu är jag hemma i Örebro igen efter en hel vecka och kanske mer i kumla hos min kusin. Hade tänkt och åka hem imorn men eftersom mamma rinde och fråga om jag ville hem idag så ska hon hämta mig så ja, självklart att jag är på. Det är inte så ofta min pappa hämtar mig och kör runt oss.;)

Ash.. Ni har ingen aning vad jag gjorde igår. *-* Så himla klantig men ändå bra. Jag var nämligen innen på nätet och kollade på iphone4 eftersom jag ville veta hur det kan kosta i månaden osv. Tjaaa.. jag satt och diskuterade med Nai och min kusin Mio sen fyller jag i massa och helt plötslig stog det att jag har lyckat och beställa en och det var inte med meningen.:thumbup: Men jag tror att jag ska ta den ändå. Kostar bara 449kr/mån. Sen får man använta 249kr av de pengarna man betarar in + gratis surf.;)

Thihi.. Min gamla mobil var ändå paj!:D