Experimenterar kroppen

Jag har bestämt och börja träna yoga och musklerna i kroppen speciellt ben- och magmuskler. Experimentera min kropp och se om der verkligen fungerar. Ni kanske tycker att jag är helt "PANG" i huvud? Men enligt mig så vill jag hellre prova på olika metoder och blir nöjd med det man har gjort ist för att säga rakt ut att det inte kommer att fungera. Det är värd ett försök, visst?

För ni som vill börja träna kanske bra och börja läsa eller googla på nätet. För där finns hur mycket info som helst om precis allt. Jag börjar och kolla på Youtube på hur och vilka ställningar som är bra för just den delen jag vill satsa på. Sen började jag och googla och läsa om kroppen osv. Och äntligen har jag bestämt och börja experimentera dessa saker på mig kropp och se om det verkligen fungerar. Och om det fungerar ska jag så klart fortsätta men om det inte fungrar så tänker jag hitta nya sätt och träna. 

Jag har inte råd att köpa träningskort riktigt än efter som jag alltid gör av med pengar på en gång. Under tiden väljer jag att träna hemma, ut och springa i skogen och så. Börja lite lätt och en sak som är viktigt att alltid alltid tänka på. "HA TÅLAMOD" och "INTE GE UPP" för det kan ta lång tid innan ni känner och se resultatet. 

Viktigt att äta rätt, ät inte skräpmat, varva ner med godsaker och läsk! Alltid tänk på vad du äter..
Det kommer bli skit svårt för mig med. Jag är specis som alla andra som gärna trycker i mig skräpmat, läsk och alla godsaker! Men det är bara och skärpa till sig. Man måste inte sluta helt med att äta dessa saker. Du kan bestämma "onyttiga dagen" en gång per vecka eller nått, för det tänker jag göra! ;)

Wish me luck babes! :love:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback