Just nu

Goo kväll allihopa!

Gissa vad jag gör nu? Jo, jag masserade in recinoljan i mitt hår alldeles nyss. Nu sitter jag och väntar tills jag få skölja ut det. Men det kommer ta ett tag innan dess så tänkte blogga lite och så. Jag kom just på att jag berättade ju för er för ett tag sen om att jag provade recinoljan i håret. 

Enligt mig så tycker jag att mitt hår växer snabbare än vad den brukar göra. Vissa säger att man få acne och klåda i hårbotten men jag känner inget av dem. Jag vet inte hur mkt olja man ska ha i håret men jag har ganska mkt eftersom jag vill ha det bästa resultatet. Mitt tips är att inte snåla på oljan. Våga ta mycket och se till att du gnuggar in det över hela hårbotten. Jag har tagit slut på två flaskor nu på så kort tid. Jag är mer nöjd med mitt hår nu än vad jag var tidigare eftersom jag gör inpackning och vattenånga mitt hår eller vad säger man? Det dem ha i hårsalonger? Tjaa.. iaf jag gör inpackning 2-3 ggr i veckan och ha oljan i håret typ 2-3 ggr i venckan också men det beror på när jag vill ha vad? :)

Jag lovar att lägga upp en bild på mitt hår ikväll efter jag tvättat håret och kanske platta dem också? Inte så äker om jag vill det för jag har undvik och inte platta mitt hår alls sen jag toppade mitt hår sist och det var innan jag provade på recinoljan. Jag har fått tillbaka volym och lyster i håret igen vilket jag är jätte stolt över mig själv. :thumbup:

Vi ses senare ikväll bebisar! :love:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback